Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraOvalt erstatningsglas til billedrammer

Ovalt erstatningsglas til billedrammer

Ovalt erstatningsglas til billedrammer
Mira
Produktnr.: MIR-Ovalglas7x9-H
fra 39,20 kr *

Ovale glas til ovale billedrammer


  • Ovale reserveglas til ovale billedrammer
  • Standardglas (floatglas), 2 mm tykt
  • Perfekt glat overflade
  • Klart og gennemsigtigt glas med en transmittans på ca. 83-90 %
  • Ikke refleksfrit
  • Beskytter billedet mod støv, vandstænk og snavs
  • Uden UV-filter
  • Med afrundede og slebne glaskanter for sikker billedmontering

Hvad er standardglas?

Dette ovale reserveglas består af 2 mm tykt almindeligt glas (floatglas), som fremstilles ved hjælp af en moderne produktionsmetode, den såkaldte float-proces. Denne produktionsmetode sikrer en ensartet og perfekt glat overflade uden uønskede uregelmæssigheder som fx luftlommer eller striber.

De ovale glas fra rammeproducenten mira er fremstillet af grønt glas, hvilket kan kendes på kanternes let grønne skær. Ved indramning af billeder med grønt glas kan intensiteten af billedets farver være let forandret på grund af materialets gennemskinnelighed. Nærmere bestemt har denne type glas en transmittans på ca. 83 % til 90 % ved lodret lysindfald. Den høje lysgennemtrængelighed medfører, at billedglasset opfattes som klart og gennemsigtigt.

Ovale reserveglas fra mira er ikke refleksfri; det betyder, at glasset reflekterer lyset. Således har standardglas fra mira en reflektans, der kan sammenlignes med vinduesglas.

Standardglas beskytter mod støv, vandstænk, snavs og berøring, men det indeholder ikke UV-filter. Derfor anbefaler vi, at billeder i rammer med standardglas placeres på et sted uden direkte sollys.

Ved forarbejdningen af denne type ovale glas til billedrammer bliver kanterne først afrundet og derefter slebet. Denne omhyggelige behandling giver glas uden skarpe kanter, så du nemt og sikkert kan indramme dine billeder uden risiko for at komme til skade.

Hvordan kan ovale glasrammer bruges til hvilke billeder?

Uden passepartout kan standardglas anbefales til: fotos og trykte plakater.

Ved kultegninger, farveblyantstegninger, vandfarvebilleder, akvareller, billeder malet med vokskridt eller farvekridt samt blæk- og tuschmalerier skal der være en vis afstand til billedglasset. Ellers kan farverne hænge fast i glasset. Vi anbefaler derfor, at den slags billeder indrammes med en oval passepartout.


De forskellige typer billedglas

Glas til billedrammer

Hvad vil du gerne sætte i en ramme med glas? Ønsker du at indramme et særligt feriebillede, eller har du en værdifuld grafik, som skal i glas og ramme? Når du vælger glas til en billedramme, skal du både tage højde for, hvilken ramme du vil bruge, og hvad du ønsker at indramme. Det kan du blive meget klogere på i vores magasin.

Ovale og runde billedrammer

Usædvanlige og derfor spændende: Nu om dage er ovale og runde billedrammer et sjældent syn i de fleste hjem. Netop deres sjældenhed gør denne type billedrammer til et ægte blikfang – uden skarpe hjørner, men med masser af kant. I vores magasin kan du få mere at vide om, hvordan du bedst kan dekorere dit hjem med runde og ovale rammer med glas.

De forskellige typer billedglas
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.