Menu
AlleRammer.dkOm os

Om os

Venlig og kompetent kundeservice

Det største udvalg af billedrammer – til ethvert behov

Hvad enten det er specialrammer, rammer efter mål, en enkelt ramme eller større ordrer – hos os finder du de perfekte rammer til enhver lejlighed og pengepung med ganske få klik.

For at opfylde alle vores kunders ønsker har vi igennem 20 år arbejdet tæt sammen med en række udsøgte rammeproducenter. Sammen med vores partnere sikrer vi det bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet – og samtidig står vi parat til at udvikle helt nye løsninger til dine billeder eller gode minder.

Ud over vores mange højt værdsatte privatkunder omfatter vores trofaste kundekreds således også en lang række store industrivirksomheder, bilproducenter og energiselskaber, offentlige institutioner, reklame- og marketingbureauer, gallerier, museer og fotografer.

Detlef Winkelewski, Administrerende direktør for artvera

Vi genopfinder begrebet billedramme hver eneste dag!

 
 

Ofte på foranledning af vores kunder har vi skabt nye indramningsløsninger til professionel iscenesættelse af alt fra puslespil og samlerobjekter til æresbevisninger og souvenirs.

Ekspertise hele vejen rundt om billedet

Takket være vores tidligere mangeårige indramningsservice i den fysiske handel kan du trygt henvende dig til vores kundeservice med spørgsmål om, hvordan du bedst kan indramme og opbevare dine kostbare værker. Ud over et indgående kendskab til vores mange forskellige produkter står vi også klar med ekspertviden, der kan hjælpe dig med at sikre en varig beskyttelse af dine værdifulde kunstværker og yndlingsbilleder.

Ekspertise i kundeservice

Vi former branchens fremtid

Som pioner inden for dropshipping af billedrammer, som Nielsen Designs første e-handelspartner og som den største markedsplads for rammer er vi med til at forme branchens fremtid. Sammen med vores mangeårige europæiske partnere satser vi på ressourcebesparende produktionsmetoder og arbejder på mere bæredygtige emballageløsninger. Ud over miljøvenlige processer har vi fokus på kvalitet, som du altid får til en fair pris.

Partner Mathias Mende

Vi har arbejdet sammen med Artvera siden 2011 og udviklet mange succesfulde produkter i fællesskab. Kommunikationen er altid transparent, og vi sætter umådelig stor pris på teamets professionalitet – det er der kommet et meget tillidsfuldt samarbejde ud af. 

Vores værdier

Ansvarlighed, tillid og fokus på kunden er omdrejningspunktet for alle vores aktiviteter og går som en rød tråd gennem alt, hvad vi gør. Hos os finder du derfor ikke alene et enestående bredt udvalg af rammer; du kan også altid forvente at få en rigtig god kundeservice.

Ansvarlighed

Som rammeforhandler tager vi vores ansvar over for kunderne, medarbejderne og miljøet alvorligt. Vi udvælger vores leverandører og produkter omhyggeligt og sikrer dermed, at vores rammer er af den bedst mulige kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på bæredygtige materialer og produktionsprocesser for at minimere branchens klimaaftryk. Derudover er ordentlige arbejdsforhold gennem hele leverandørkæden et vigtigt kriterium, når vi vælger vores samarbejdspartnere.

Tillid

Tillid er grundlaget for vores relationer til både kunder, forretningspartnere og medarbejdere. Vores samarbejde er kendetegnet ved åben kommunikation, transparens og troværdighed. Vi tager kundernes behov og forbedringsforslag alvorligt og bestræber os på at udvikle kundeorienterede løsninger. Og på at skabe en tillidsfuld atmosfære på arbejdspladsen, hvor vores medarbejdere kan udfolde sig og udnytte deres kompetencer.

Fokus på kunden

Som markedsførende inden for nethandel med billedrammer med mange års erfaring på området er vi tæt på kunderne og kender deres individuelle behov. Vores effektive processer og agile ledelse gør os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger. Vi lytter aktivt til kunderne og bruger deres feedback til hele tiden at blive bedre.

Innovation

Ud over at være de første til at tilbyde dropshipping af billedrammer er vi stolte over en række andre egne opfindelser – herunder fx brandbeskyttelsesrammer, udendørs rammer og tv-rammer samt vores UniBox, hjørnerammer og puslespilsrammer. Virksomhedens innovative ånd har også dannet grobund for den vellykkede lancering af forskellige specialrammer som fx en trøjeramme og en dobbeltglasramme på det europæiske marked. Naturligvis bestræber vi os fortsat på også fremover at tilbyde vores kunder nyskabende løsninger og unikke produkter. Det gør vi ved at gå nye veje sammen med vores partnere og ved at videreuddanne og understøtte vores medarbejdere, som med deres ekspertise er hjertet i vores virksomhed.  

Holdånd

Der er ingen tvivl om, at vores succes bunder i den gode holdånd og sammenholdet blandt vores medarbejdere. Vi ønsker at skabe og opretholde en virksomhedskultur, som er præget af gensidig respekt, åbenhed og viljen til at samarbejde. Vi understøtter medarbejderne i deres løbende videreuddannelse og personlige udvikling for både at fremme den enkeltes muligheder for at vokse og samtidig styrke teamånden. Vores kundeløfte om at tilbyde et enestående sortiment og en engageret service kan vi kun indfri ved at løfte i fællesskab.

Over 20 års passion for billedrammer

2002

Butikken fotokunst24

Detlef Winkelewski grundlægger Fotokunst24 e.K og er pioner inden for nethandel med billedrammer.

2005

Grundlæggelsen af AllesRahmen.de-butikken i 2005

AllesRahmen.de etableres som en ny og moderne webshop med mere end 14.000 rammer i sortimentet.

2007

Artvera-teamet fejrer i Berlin

Der samarbejdes med endnu flere producenter. AllesRahmen.de er toneangivende i branchen med et sortiment på mere end 18.000 varenumre.

2010

Åbning af McRahmen-butikken i Berlin

Den fysiske McRahmen-butik åbner. Med denne specialforretning kunne vi således også demonstrere vores ekspertise og innovationskraft i faghandelen.

2012

Sådan ser Artvera ud på kontoret

Vores kundeservice, marketing og it flytter til større kontorlokaler i nærheden af forretningen.

2015

Artvera har nu mange onlinebutikker i Europa

Vi udvider vores nethandel på det europæiske marked og har i dag en selvstændig webshop med billedrammer i stort set alle vores nabolande.

2017

Artvera får nye og større kontorlokaler

Vi fortsætter med at vokse og fordobler vores kontorarealer. Samtidig udvider vi vores europæiske netværk og sender nu også rammer til blandt andet Danmark.

2022

Artvera fejrer sit 20-års jubilæum

Vi har klaret coronatidens udfordringer og kan med glæde og stolthed fejre vores 20-årsjubilæum på slottet Fürstlich Drehna.

Har du forslag eller kommentarer?

Så hører vi meget gerne fra dig!

Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.