Menu
AlleRammer.dkOm os

Om os

venlig og kompetent kundeservice

Det største udvalg af billedrammer – til ethvert behov

Hvad enten det er specialrammer, rammer efter mål, en enkelt ramme eller større ordrer – hos os finder du de perfekte rammer til enhver lejlighed og pengepung med ganske få klik.

For at opfylde alle vores kunders ønsker har vi igennem 20 år arbejdet tæt sammen med en række udsøgte rammeproducenter. Sammen med vores partnere sikrer vi det bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet – og samtidig står vi parat til at udvikle helt nye løsninger til dine billeder eller gode minder.

Ud over vores mange højt værdsatte privatkunder omfatter vores trofaste kundekreds således også en lang række store industrivirksomheder, bilproducenter og energiselskaber, offentlige institutioner, reklame- og marketingbureauer, gallerier, museer og fotografer.

"Vi genopfinder begrebet billedramme hver eneste dag!"
Direktør Detlef Winkelewski

Ofte på foranledning af vores kunder har vi skabt nye indramningsløsninger til professionel iscenesættelse af alt fra puslespil og samlerobjekter til æresbevisninger og souvenirs.

Ekspertise hele vejen rundt om billedet

Takket være vores tidligere mangeårige indramningsservice i den fysiske handel kan du trygt henvende dig til vores kundeservice med spørgsmål om, hvordan du bedst kan indramme og opbevare dine kostbare værker. Ud over et indgående kendskab til vores mange forskellige produkter står vi også klar med ekspertviden, der kan hjælpe dig med at sikre en varig beskyttelse af dine værdifulde kunstværker og yndlingsbilleder.

Ekspertise i kundeservice

Vi former branchens fremtid

Som pioner inden for dropshipping af billedrammer, som Nielsen Designs første e-handelspartner og som den største markedsplads for rammer er vi med til at forme branchens fremtid. Sammen med vores mangeårige europæiske partnere satser vi på ressourcebesparende produktionsmetoder og arbejder på mere bæredygtige emballageløsninger. Ud over miljøvenlige processer har vi fokus på kvalitet, som du altid får til en fair pris.

"Jeg er stolt over at kunne sige, at vi kan tilbyde det største sortiment af billedrammer på hele internettet."
Direktør Detlef Winkelewski

Vores værdier

Ansvarlighed: Som markedsleder i rammebranchen tager vi ansvar, såvel for vores mangeårige partnere og medarbejdere som for vores højt værdsatte kunder. Vi sætter os høje mål og sætter handling bag ordene.

Tillid: Tilliden til vores partneres kvalitetsarbejde og vores medarbejderes faglighed og ekspertise danner grundlaget for alt, hvad vi gør.

Fokus på kunden: Vi gør vores bedste for at begejstre dig hver dag – med vores store produktudvalg, inspirationsideer og eksperttips i vores magasin, gennem udvikling af nye produkter, attraktive kampagner og vores engagerede, flersprogede kundeservice.

Har du forslag eller kommentarer?

Så hører vi meget gerne fra dig!

Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.