Menu
AlleRammer.dkKolofon

Kolofon

Returnering af varer:

Hvis du evt. vil sende nogle varer retur, ville det være en stor hjælp for os, hvis du først tager kontakt til os!

Benyt venligst vores formularer i kontakt-/servicecentret før du returnerer.

Kontakt: Du kan naturligvis sende dine spørgsmål til os pr. e-mail. Benyt dertil venligst vores formularer i kontaktcentret.


Kontakt:

Du kan naturligvis sende dine spørgsmål til os pr. e-mail. Benyt dertil venligst vores formularer.

Postadresse:

artvera GmbH & Co. KG
Rueckertstrasse 5
D-10627 Berlin
Tyskland

Telefon: +49 30 235 949 085 (Tyskland, Man-fre: 8:30 til 18:30, Lørdag: 10 - 18)
Fax: +49 30 31 99 185 09

E-mail:
 
Amtsgericht Charlottenburg HRA 42086 B
Personlig ansvarlig anpartshaver:
artvera Beteiligungs GmbH, Berlin
Amtsgericht Charlottenburg HRB 116621 B
Direktør: Detlef Winkelewski

Skattemyndighed:
Omsætningsafgift-ID: DE263545608

Databeskyttelse:

Vi garanterer, at dine data bliver behandlet fortroligt ifølge bestemmelserne for databeskyttelse. Vi videregiver ikke informationer til tredjeparter i reklameøjemed. En overdragelse af data til en tredje person finder kun sted til logistiske formål hhv. til udførelse/levering af bestillingen.

Onlinetvistbilæggelse:

Europakommissionen har via en platform på internettet åbnet mulighed for onlinetvistbilæggelse: ec.europa.eu/consumers/odr/ Denne platform giver oplysninger om onlinetvistbilæggelse i forbindelse med tvister på forbrugsområdet ved online købs- og tjenesteydelseskontrakter.

Copyright:

Alle rettigheder forbeholdes. Websidens indhold og struktur er ophavsretligt beskyttet. Websidens informationer eller data (tekst-, billede-, grafikfiler. etc.) må ikke anvendes eller reproduceres uden en forudgående skriftlig bekræftelse fra forfatteren, heller ikke delvist.

Copyright © 2022 artvera og deres licensgiver
Alle rettigheder forbeholdes.

Ansvarsfraskrivelse:

Online-tilbuddets indhold

Forfatteren giver ingen garanti for de oplyste informationers aktualitet, korrekthed, fuldstændighed eller kvalitet. Hæftningskrav mod forfatteren, der henfører til materielle eller immaterielle skader, som er forårsaget af benyttelse eller manglende benyttelse af de præsenterede oplysninger hhv. af benyttelse af forkerte og mangelfulde informationer, er grundlæggende udelukket, hvis det ikke er påviseligt, at forfatteren bevidst har handlet uagtsomt eller groft uagtsomt.

Alle tilbud er fritstående og vejledende. Forfatteren forbeholder sig retten til at ændre på, tilføje eller slette dele af siden eller det samlede tilbud uden speciel bekendtgørelse samt undertiden at indstille offentliggørelsen delvist eller helt.

Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.