Menu
AlleRammer.dkTilbehørErstatningsglasKunstglas - Brudsikkert antirefleks-akrylglas

Kunstglas - Brudsikkert antirefleks-akrylglas

Kunstglas - Brudsikkert antirefleks-akrylglas
Mira
Produktnr.: MIR-KGL-10x15-H
fra 45,10 kr *

Akrylglas (kunstglas) til billedrammer


  • Akrylglas (kunstglas) til billedrammer, 2 mm tykt
  • Brudsikkert og let glas, ideelt til store rammer på over 70 x 100 cm
  • Med antirefleksbehandlet overflade på den ene side, velegnet som refleksfrit glas
  • Med UV-filter, 5 års garanti for 100 % UV-beskyttelse
  • Ikke ridsefast og elektrostatisk

OBS: Vær opmærksom på, at akrylglasplader leveres med en gennemsigtig beskyttelsesfilm på begge sider, som kan fjernes.

Hvad er akrylglas (kunstglas)?

Akrylglas (kunstglas) har en forholdsvis lav vægt og er brudsikkert. Det er derfor ideelt til store rammer på over 70 x 100 cm og anbefales til offentlige steder med megen trafik, fx skoler, børnehaver, institutioner og hospitaler.

Akrylglas (kunstglas) er antirefleksbehandlet på den ene side og derfor også velegnet til brug som refleksfrit glas. I så fald skal den let ru antirefleksbehandlede side vende opad. Lyset brydes og spredes, og generende refleksioner reduceres.

Akrylglas (kunstglas) beskytter mod støv, vandstænk, snavs og berøring. Desuden sørger det integrerede UV-filter for, at billedet ikke gulner, og at farverne ikke blegner. I de første 5 år giver akrylglasset 100 % UV-beskyttelse; derefter aftager beskyttelsen lidt efter lidt.

Akrylglas (kunstglas) er velegnet til disse typer billedrammer


OBS: For at sikre at akrylglasset fremstår helt klart og gennemsigtigt, skal glaspladen ligge så tæt op ad billedet som muligt; hvis der er for stor afstand mellem glasset og billedet, kan det virke sløret. Derfor er antirefleksbehandlet glas ikke egnet til billedrammer med høj not som fx dybe boksrammer.

Hvordan kan rammer med akrylglas (kunstglas) bruges til hvilke billeder?

Uden passepartout kan akrylglas (kunstglas) anbefales til: fotos og trykte plakater.

Ved farveblyantstegninger, vandfarvebilleder, akvareller samt blæk- og tuschmalerier skal der være en vis afstand til billedglasset. Ellers kan farverne hænge fast i glasset. Vi anbefaler derfor, at den slags billeder indrammes med passepartout..

Vigtigt: Akrylglas (kunstglas) kan blive elektrostatisk opladet og egner sig derfor ikke til kultegninger eller kridttegninger, da den statiske elektricitet i akrylglasset vil kunne tiltrække farvepartiklerne.


De forskellige typer billedglas

Glas til billedrammer

Hvad vil du gerne sætte i en ramme med glas? Ønsker du at indramme et særligt feriebillede, eller har du en værdifuld grafik, som skal i glas og ramme? Når du vælger glas til en billedramme, skal du både tage højde for, hvilken ramme du vil bruge, og hvad du ønsker at indramme. Det kan du blive meget klogere på i vores magasin.

Billedets største fjender

UV-stråler, cigaretrøg og fugt kan medføre betydelige skader på et billede. Hvilke andre miljøpåvirkninger kan have negativ indflydelse på dit kunstværk? Og hvordan kan du bedst bevare billedets oprindelige skønhed? Det giver vores vejledning svar på.

UV-stråler, fugt og cigaretrøg er en trussel for dit billede
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.