Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraClipramme - efter mål

Clipramme - efter mål

Clipramme - efter mål
Mira
Produktnr.: MIR-10-SZ-H
193,90 kr *


Rammeløs billedholder efter mål

Clipsrammen, også kaldet "rammeløs billedholder", er den prisvenlige udrustning til et billede. De fleste rammeløse billedholdere fås kun i standardformater, da de normalt er importerede, fx fra Kina. For første gang er det nu muligt at få clipsrammer fra Mira i specialmål. Specialudskæringen laves i hånden i Tyskland. Alle materialer stammer fra Europa og bagpladen er af certificeret træ.

  • 2 mm normal- og antireflekterende glas (floatglas) af høj kvalitet. Det 2 mm kunstige glas har en valgfri antireflekterende side og er udrustet med en høj UV-beskyttelse.
  • Alle billedrammer er forsynede med vægophæng til høj- og tværformat.
  • Fra størrelse 30x40cm med ekstra sikre vægophæng på HDF-bagpladen i høj- og tværformat. Ved mindre formater hænges rammen op direkte i clipsene.
  • Specialformater op til 80x120 med brudsikkert kunstigt glas, ved XL-specialudskæring endda op til 100x160.

Nye muligheder med clipsrammen

Rammeløse billedholdere i specialmål er det ideelle og billige alternativ til dyre billedudarbejdelser med Alu-Dibond og akrylglas og dermed en favorit for ambitiøse fotografer. Visuelt er der nærmest ingen forskelle mellem de to metoder. Billedet ser meget levende og strålende ud. Udstyret med antireflekterende glas har clipsrammen endda fordele i forhold til det reflekterende Alu-Dibond. Derudover kan trykkene udskiftes igen og igen!

Billedholderne kan fremstilles med millimeter-præcision op til 70x100 cm med normalt og antireflekterende glas. Med det brudsikre antireflekterende akrylglas med UV-beskyttelse endda op til max. 100x160 cm.

Således er de rammeløse billedholdere fra MIRA ideelle til usædvanlige plakat- og panoramaformater i små og meget store specialstørrelser.

Mira glas

Der kan vælges imellem normalt, antireflekterende og kunstigt glas, samt optisk antireflekterende True Color Super Clear glas. Floatglas benyttes til normalt og anti-reflekterende glas, hvilket sammenlignet med det betydeligt billigere maskinglas ikke udviser nogen ujævnheder. En helt plan overflade er særligt vigtig når det drejer sig om større formater. De afgørende fordele ved kunstigt glas er den lave vægt, den høje UV-beskyttelse og brudsikkerheden. Derfor bruges billedrammer med kunstigt glas ofte i offentlige rum, såsom skoler, børnehaver, hospitaler og offentlige institutioner. Formater, der er større end 70x100 cm, tilbydes kun med brudsikkert kunstigt glas.

  • Ved normalt glas er der tale om reflekterende klart glas.
  • Det antireflekterende glas af høj kvalitet er ætset på den ene side, hvorved overfladen bliver mat og således spreder det indfaldende lys. Når glasset ligger direkte på billedet, bliver sigtbarheden igen klar.
  • Ved kunstigt glas er der tale om brudsikkert akrylglas. Hos denne producent har det kunstige glas en antireflekterende side, så det valgfrit også kan bruges som antireflekterende glas. Bemærk: Akrylglas-siden har en gennemsigtig beskyttelsesfilm på begge sider, som skal fjernes.
Generelt
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Klemmefjeder
rammetype:Kliprammer
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Clipramme

Clipramme

Mira45,00 kr *
Clipramme

Clipramme

Mira53,80 kr *
Clipramme

Clipramme

Mira267,00 kr *
Clipramme

Clipramme

Mira88,50 kr *
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.