Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraRammeløs billedholder

Rammeløs billedholder

Rammeløs billedholder
Mira
Produktnr.: MIR-1010015-H
fra 15,70 kr *

Rammeløs billedholder


  • 2 mm glasplade af kvalitetsfloatglas Det 2 mm kunstige glas har en optionel antireflekterende side og har høj UV-beskyttelse.
  • Hver billedramme har vægophæng til høj- og tværformat.
  • Fra størrelse 30 x 40 cm med ekstra sikkerhedsophæng på 2 mm MDF-bagpladen i høj- og tværformat. Ved mindre formater hænges rammen direkte op i clipsene.

Med clipsrammen, også kaldet en rammeløs billedholder, kan du indramme dit billede økonomisk. Det drejer sig om en billedramme uden rammelister, hvor glaspladen og bagpladen holdes sammen med clips.

Clipsrammen Mira fås i mange standardformater fra 10 x 15 cm til 70 x 100 cm, inklusive fire DIN A- formater og fire kvadratiske formater. I øvrigt tilbyder vi også rammeløse billedholdere fremstillet efter mål og som A1 brandsikringsrammer.

Mira glas


  • Ved standardglas er der tale om almindeligt reflekterende klart glas.
  • Det antireflekterende glas af høj kvalitet er ætset på den ene side, hvorved overfladen bliver mat og det indfaldende lys spredes. Glaspladen bør ligge direkte på billedet, da glaspladen med tiltagende afstand bliver mælkeagtig og mat.
  • Ved kunstigt glas er der tale om brudsikkert akrylglas. Hos denne producent har det kunstige glas en antireflekterende side, så det valgfrit også kan bruges som antireflekterende glas. Bemærk: Akrylglaspladen har en gennemsigtig beskyttelsesfilm på begge sider, som skal fjernes.

Der kan vælges imellem standard-, antireflekterende- og kunstigt glas. Der anvendes floatglas, hvilket sammenlignet med det betydeligt billigere maskinglas ikke udviser nogen ujævnheder. En yderst flad overflade er meget vigtig, især ved større formater. De afgørende fordele ved kunstigt glas er den lave vægt, den høje UV-beskyttelse og brudsikkerheden. Derfor benyttes billedrammer med kunstigt glas ofte i offentlige rum, såsom skoler, børnehaver, hospitaler og offentlige institutioner.

Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
Yderligere egenskaber
rammetype:Kliprammer
lukning på bagsiden:Klemmefjeder
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.