Menu
AlleRammer.dkRammetypeBilledramme til puslespilKunststofpuslespilsramme fra 2000 brikker

Kunststofpuslespilsramme fra 2000 brikker

Kunststofpuslespilsramme fra 2000 brikker
Mira
Produktnr.: MIR-5375098001-H
fra 761,90 kr *

Puslespilsrammen af kunststof - den specielle billedramme til dit puslespil

Puslespilsrammen er skabt til standardformaterne for alle almindelige puslespil. Dens eget låsesystem gør det nemt at indramme puslespillet uden at ødelægge det. Dette gør det til den rigtige ramme for alle puslespilsentusiaster. Denne puslespilramme er en kunststofmodel med et stort udvalg af mange forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at matche rammefarven med farverne i dit puslespil. Puslespillets ramme er desuden forsynet med en let og brudsikker akrylglasplade. For at kunne garantere en pålidelig stabilitet, fås puslespilsrammen fra en længde på over en meter kun med den stabile aluprofil Quadro.

Puslespilrammen af kunststof - instruktion

  • Puslespillet lægges direkte på bagpladen, der fungerer som et stabilt underlag. Således kan puslespillet let flyttes og lægges væk når man holder pause.
  • MDF-bagpladen er forsynet med fire ophæng. Det har to fordele: For det første, kan puslespillet drejes og hænges op i både høj- og tværformat. For det andet er bagpladen lettere at gribe fat i takket være de brede savtakkede vægophæng, hvilket betyder, at det endnu ufærdige puslespil nemt kan ryddes væk.
  • Den brudsikre og lette kunstige glasplade placeres derefter på det færdige puslespil og rammen skubbes ind sidelæns. Således behøver puslespillet ved indramningen ikke at blive vendt på om.  
  • Profilens trykfunktion er specielt tilpasset tykkelsen på puslespillet og stabiliserer derved puslespillet med glaspladen.
  • Vil du vide mere? I vores Magasin finder du yderligere informationer og tips vedr. indramning med puslespilrammen.

AlleRammer.dk viser hvordan man gør: den praktiske billedramme til dit puslespil

Generelt
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Trykfjeder
rammetype:Puslespilsramme
Puzzleteile:2000 brikker
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.