Menu
AlleRammer.dkRammetypeGallerierammeTræramme Naturalness til 4 billeder

Træramme Naturalness til 4 billeder

Træramme Naturalness til 4 billeder
Walther
Produktnr.: WAL-RY444H-H
213,50 kr *

Collageramme Naturalness til fire billeder

Har du svært ved at beslutte dig for hvilket billede der er dit yndlingsbillede? Collagerammen er altid en god løsning, hvis du ønsker at indramme flere billeder på samme tid. I modsætning til gallerirammen indrammes der ikke med flerdobbelt passepartoutudskæring. I stedet sammensættes portrætrammer enkeltvis som skaber en billedrammecollage.

Collagerammen Naturalness er velegnet til fire billeder, to gange 10 x 10 cm og to gange 10 x 15 cm. Rammelisterne er fremstillet af lyst naturtræ og påtrykt med hvide geometriske mønstre. Hvidbrune perleapplikationer supplerer designet.

  • Rammelister: Flad profil med perleapplikation
  • Farve: Lyst naturtræ, hvidt påtryk
  • Materiale: Træ
  • Glas: Klart glas
  • Billedformater: To gange 10 x 10 cm og to gange 10 x 15 cm
  • Bagplade: MDF med vægophæng

Inspiration - Billedrammer fra Walther Design

Oplev Walther Designs farverige billedrammeverden. Sortimentet inkluderer forskellige billedrammetyper, såsom let håndterlige skifterammer, gallerirammer med passepartouter med flere udskæringer og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. Foruden gedigne rammematerialer af kunststof, aluminium og træ, fås også specielle rammemodeller lavet af grov spånplade, modeller med rhinestone-dekorationer, praktiske støttefødder og meget mere. Takket være deres store variation i et lavt prisleje har producenten Walther Design den perfekte kreative løsning til ethvert behov.

Yderligere egenskaber
rammetype:Gallerirammer
antal billeder:4
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.