Menu
AlleRammer.dkRammestørrelseAlle FormaterMedaljeramme 30x30 cm, hvid

Medaljeramme 30x30 cm, hvid

Medaljeramme 30x30 cm, hvid
Mira
Produktnr.: MIR-M583003005-H
372,30 kr *
Kan leveres øjeblikkeligt.

Medaljeramme, hvid

Medaljerammerne er blevet specielt designet og udviklet til den repræsentative indramning og præsentation af medaljer og udmærkelser.

I kraft af passepartoutens høje kvalitet og den bagvedliggende afstandsliste opstår der en behagelig dybdeeffekt, og din medalje eller udmærkelse bliver således sat i scene på optimal vis. I modsætning til en almindelig billedramme, hvor der ikke er nogen afstand mellem glasset og bagpladen, kan endda tykkere medaljer her hænge frit. Ved hjælp af et sofistikeret system kan medaljebåndene "usynligt"  trækkes igennem og fastgøres i en dobbelt bagplade og gemmes væk.

Medaljerammen er den perfekte billedramme til dine medaljer fra cykling, ridning, svømning, maraton og alle andre sportsbegivenheder eller endda til dit barns første medaljer.

Information vedr. 30x30 cm medaljerammen i hvid:

  • Ramme: Billedformat på 30x30 cm, profilen er lavet af massivt træ.
  • Udskæring: Passepartouten har en udskæring på 20x20 cm.
  • Farve: Hvid træramme med glat overflade, den hvide passepartout har en hvid kerne.
  • Bagplade: Hvidt papirindlæg som baggrund. Medaljens bånd kan fastgøres bagfra i en speciel bagplade af foamboard. En dobbelt-bagplade sikrer også at udseendet på den usynlige bagside ser pænt ud.
  • Montering: Medaljerammen ledsages af en illustreret monteringsvejledning til korrekt håndtering af rammen. På bagsiden er et vægophæng monteret centralt, så medaljerammen nemt kan hænges op på væggen.
Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:Stifter (Flexstifter)
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Trykfjeder
rammetype:Medaljerammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.