Menu
AlleRammer.dkMærkerWalther DesignTræramme La Casa til 6 billeder

Træramme La Casa til 6 billeder

Træramme La Casa til 6 billeder
Walther
Produktnr.: WAL-YO688L-H
380,60 kr *

Multiramme La Casa til seks billeder

Har du svært ved at beslutte dig for hvilket billede der er dit yndlingsbillede? Multirammen er altid en god løsning, hvis du ønsker at indramme flere billeder på samme tid.

La Casa er en harmonisk multiramme med et rustikalt design og nem håndtering, der passer godt til interiører i landhusstil. I alt ni billedplader er fastgjort til en firkantet træplade, hvoraf seks er velegnede til anbringelsen af billeder. Billederne skubbes bag snoren og kan således let udskiftes. Den grå multiramme med hvid patina fås i blå, rød og brun.

  • Harmonisk multiramme til ophængning
  • Passer til interiører i landhusstil
  • Rammestørrelse 58 x 58 cm
  • Ni farvede træplader i størrelse 15 x 15 cm
  • Velegnet til seks billeder til og med størrelse 8 x 8 cm
  • Billederne skubbes ind bagved en snor

Inspiration - Billedrammer fra Walther Design

Oplev Walther Designs farverige billedrammeverden. Sortimentet inkluderer forskellige billedrammetyper, såsom let håndterlige skifterammer, gallerirammer med passepartouter med flere udskæringer og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. Foruden gedigne rammematerialer af kunststof, aluminium og træ, fås også specielle rammemodeller lavet af grov spånplade, modeller med rhinestone-dekorationer, praktiske støttefødder og meget mere. Takket være deres store variation i et lavt prisleje har producenten Walther Design den perfekte kreative løsning til ethvert behov.

Yderligere egenskaber
rammetype:Collagerammen
antal billeder:6
produktlinje:Ethnic Chic
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.