Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraFærdig passepartout

Færdig passepartout

Færdig passepartout
Mira
Produktnr.: MIR-PP-1318-60-H
fra 26,40 kr *


Syrefri passepartout fra Mira

Passepartouten har en tykkelse på ca. 1,2 mm. Kernen er hvid, passepartoutens 45°- skråtskåret kant er dermed også hvid.

Ved denne færdig-passepartout er udskæringen ca. 6 mm mindre end angivet, således at billedet ikke "falder ud" foran og bedre kan monteres bag på passepartouten. En indvendig udskæring på fx 20x30 cm er beregnet til billeder på 20x30 cm, den nøjagtige udskæring er dog på 19,4x29,4 cm. Hvis du har brug for en udskæring på nøjagtigt 20x30 cm, så er en specialtilskæring ud fra dine specifikationer nødvendig.

Passepartoutens kvalitet

  • Karton i museumskvalitet fremstillet af 100% alfa-cellulose
  • Syre- og ligninfri, pH-værdi ca. 8,0
  • Aldringsbestandig i henhold til DIN ISO 9706
  • Lysægte farver med højeste UV-modstandsdygtighed beskytter mod ældning og falmning
  • Valg mellem 33 farver

Hvad er en passepartout?

En passepartout forbinder motivet, rammen og omgivelserne. Dette giver motivet karakter - og mulighed for at ånde. Er passepartoutens farve lysere end billedets dominerende farvetone, træder billedet optisk i forgrunden. Du kan opnå mere dybde og rummelighed med en passepartout i en mørkere kontrastfarve. I kraft af passepartoutens tykkelse skabes der en visuel dybdeeffekt.

Ud over passepartoutens æstetiske rolle udfylder den også en yderligere funktion. Det syrefrie karton absorberer nemlig også skadelige stoffer og fugt, som ellers ville angribe billedet. Takket være passepartouten ligger billedet ikke længere direkte på glaspladen, hvorved man undgår at kondensvand og den dermed forbundne meldug kan nå frem til billedet. I kraft af afstanden mellem billede og ramme, bliver de såkaldte Newton-ringe formindsket ved højglans-fotografier.

Yderligere egenskaber
styrke:1,2 mm
ydre format:13x18 cm
udskæring:9x13 cm
niveau:Standard
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.