Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse60x80 cmAluramme Profil 225

Aluramme Profil 225

Aluramme Profil 225
Nielsen
 • 0,55 cm
 • 0,85 cm
Produktnr.: NIE-225003-1-21029-H
fra 469,50 kr *


Aluminiumsramme fra Nielsen

Denne aluminiumsramme fra den tyske producent Nielsen-Design er fremstillet af aluminiumsprofiler i høj kvalitet, og kan fås med 6 forskellige typer af glas.

På grund af materialets og designets uovertrufne kvalitet, er Nielsen verden over kendt for deres billedrammer af aluminium, såvel som for deres aluminiumsprofiler. Det brede udvalg af farver, former og overfladestrukturer, skaber uendelige muligheder for på strålende vis at sætte dit billede i scene.

Nielsens sortiment tilbyder utallige designmuligheder til iscenesættelsen af billeder for den kreative indrammer og galleri-ejer. Aluminiumsrammerne er enkle og subtile, men samtidigt udtryksfulde. I modsætning til Nielsens skifterammer, som kun tilbydes i standardstørrelser og med klart glas, kan du bestille denne aluminiumsramme i specialstørrelser og med forskellige typer af glas. Oplev aluminium i sin smukkeste form, og tag del i begejstringen for dette ekstraordinære materiale. Lad dig inspirere!

Premium-aluminiumsramme fra Nielsen

 • Med sin enkle, retlinede form er Nielsens aluminiumsprofiler den ideelle ramme til den stilrene billedpræsentation. Universal og på samme tid særegen.
 • I 30 år har Nielsen forarbejdet og færdiggjort lister af aluminium og har derfor tilegnet sig en høj grad af teknisk kompetence og knowhow.
 • Nielsen er i dag verdensførende indenfor rammeprofiler af aluminium.
 • I kraft af anodiseringen og vådmalings-processen, som udføres i høj kvalitet, tilbydes en bred vifte af attraktive farver.
 • En række kemiske og mekaniske behandlingsmetoder giver rammerne deres interessante og attraktive overfladestrukturer.
 • Bemærk: For at udskifte billedet i denne ramme, skal den åbnes i hjørnerne med en skruetrækker.

Bagsiden af rammen

Disse specialskårede billedrammer leveres, i modsætning til skifterammerne fra Nielsen, med en Foamboard-bagplade. Bagpladen er specielt udviklet til den professionelle indramning af originaler, og kan betragtes som af væsentligt højere kvalitet, end en klassisk MDF-bagplade. Sammenlignet med MDF, er denne bagplade syrefri og fri for skadelige stoffer. Således er dit billede også beskyttet bagfra.

Bagpladen trykkes ind under profilen med fleksible fjedre. Da profilens aluminiumslister holdes sammen af ​​hjørnebeslag, har du brug for en skruetrækker når billedet skal udskiftes.

Udvalg af 7 forskellige slags glas

Nielsens Premium-billedrammer kan leveres med flere typer af kvalitets-glas, fra enkelt klart glas til museumsglas i høj kvalitet. Således kan du også ramme fotografier, prints eller originaler bæredygtigt, holdbart og sikkert ind. Især UV-strålerne i dagslys og i kunstigt lys er ugunstige for dine billeder og er en sand farvedræber. For at imødegå dette, tilbyder vi, efter forespørgsel, også præmie-glas. Du kan vælge mellem:

 • Normalt glas / floatglas (reflekterende klart glas)
 • True Color Super Clear
 • Akrylglas / kunstglas
 • Spejlglas
 • True Color Super Clear 
 • ClearColour UV 60
 • ClearColour UV 92

 

Det antireflekterende UV-glas fra Nielsen

Nielsen tilbyder perfekte og interferensoptiske antireflekterende UV-glas til forskellige behov indenfor indramning, hvad enten det drejer sig om kunstværker, tegninger, billeder, malerier, kunsttryk eller fotografier.

Basismaterialet til alle belagte Nielsen UV-glas er lavet af højtransparent og farverneutralt hvidt glas, hvilket muliggør den bedste og mest ægte farvegengivelse sammenlignet med almindeligt grønt glas. I kraft af dets høje transmission (lys-transmission) kommer der tilstrækkelig lys på det indrammede billede hvorved det kommer til sin ret på en skarp og farveægte måde.

I lighed med den metode, der bruges til brilleglas, er Nielsen UV-glasset specialbelagt på begge sider og er således antireflekterende. I modsætning til almindeligt antireflekterende glas er der ingen mat overflade som forvansker nydelsen af billedet, og glasset er næsten usynligt fra de fleste vinkler. En anden fordel i forhold til almindeligt mat antireflekterende glas er, at dette glas også kan bruges sammen med passepartouter eller med en afstandsliste idet simpelt antireflekterende glas bliver mælkeagtigt og uklart.

Almindeligt normalglas har en refleksion på ca. 8% og UV-beskyttelse på ca. 45%. I kraft af belægningen på ​​Nielsens antireflekterende glas minimeres refleksionsgraden til under 1% og UV-beskyttelsen øges markant.

Hver belægning genererer en subtil blålig eller grønlig refleksionsfarve afhængig af de anvendte belægningsmaterialer. I modsætning til det sædvanlige, kan man med Nielsens glas konstatere, at reflekstionsfarven fremtræder jævnt og uden forvrængning på glasoverfladen, hvilket er udtryk for en belægning af høj kvalitet.

Det sidst påførte beskyttende lag, gør glasset mindre modtageligt over for ridser, hvilket gør Nielsen-glasset meget nem at rengøre. Nyd dit billede i en Nielsen-billedramme!

Fordelene ved de antireflekterende UV-glas fra Nielsen

 • Højtransparent hvidt glas.
 • Laveste refleksionsværdier gør glasset næsten usynligt.
 • Høj UV-beskyttelse mod blegning fra solens stråler.
 • Maksimal transmission (lystransmission).
 • Ekstra beskyttende lag gør glasset mindre modtageligt over for ridser,
 • Neutrale refleksionsfarver fra enhver vinkel uden forvanskning.
 • Ægte farvegengivelse og kontrastrig konturskarphed.
 • Let pleje og meget glat overflade

 

  Generelt
  kroge:Højde og bredde
  Størrelse
  kantbredde:0,55 cm
  kantdybde:0,85 cm
  Yderligere egenskaber
  rammetype:Aluramme
  produktlinje:Premium-tilskæring
  lukning på bagsiden:Klemmefjeder
  Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
  Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.