Menu
AlleRammer.dkMærkeraccent1,4 mm passepartout med egen udskæring

1,4 mm passepartout med egen udskæring

1,4 mm passepartout med egen udskæring
Accent
Produktnr.: ACC-PP-10x15-140618-H
fra 86,60 kr *

1,4 mm skråtskåret passepartout

En passepartout forbinder motivet, rammen og omgivelserne. Dette giver motivet karakter - og mulighed for at ånde. Er passepartoutens farve lysere end billedets dominerende farvetone, træder billedet optisk i forgrunden. Mere dybde og rummelighed kan du opnå med en passepartout i en mørkere kontrastfarve.

Accent Passepartout med individuelt indre udsnit

 • Passepartouterne er i syrefri standardkvalitet og har en tykkelse på 1,4 mm. Den skråtskårede kant er hvid.
   
 • Ud over den professionelle billed-præsentation gør passepartouter med individuel udskæring det muligt at passe et billede eller et foto med en særlig størrelse ind i en billedramme i standardformat. På denne måde kan den ofte meget dyre specielle færdiggørelse af en billedramme undlades ved hjælp af en passepartout. Denne metode anvendes især i gallerier og museer.
   
 • Indtast dit individuelle indvendige snit i "cm". Det indvendige snit er skåret centreret. Generelt er enhver rektangulær indvendig udskæring mulig, men der skal forblive mindst 1 cm til kanten.
   
 • VIGTIGT: Bemærk venligst, at angive det indvendige format ca. 1 cm mindre end billedet eller fotoet. På denne måde kan du nemmere montere billedet bagved passepartouten. (fx billedet er 30x45 cm stort -> Indtast det indvendige format således: 29x44cm)
   
 • Bemærk: Med denne artikel drejer det sig om et individuelt udsnit, som desværre er udelukket fra ombytning eller returnering!
Yderligere egenskaber
niveau:Standard
styrke:1,4 mm
ydre format:10x15
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.