Menu
Populære billedrammer

Stort udvalg i billedrammer

Vi byder på et stort udvalg af billedrammer i forskellige formater og materialer. Søg i vores store udvalg og finde den rette ramme til dit projekt. Vores udvalg består af mange forskellige, udvalgte mærker i høj kvalitet. Om det er træ, alu- eller kunststoframmer, om det er klassisk eller barok stil; vi har produktet til ethvert behov og enhver smag. Fotorammer, kilerammer og passepartouts kan man selvfølgelig også finde hos os. Først når man har den rigtige ramme, bliver ens motiv et rigtigt kunstværk.

Den rigtige ramme til enhver lejlighed

Dit ønske kan være nok så usædvanligt; der findes intet, som vi ikke kan indramme. Tænker du på at indramme et feriebillede, et eksamensbevis, en medalje, et spisekort eller blot et fotografi? Hos os kan du finde det rette produkt i det helt rigtige format. Om det så gælder tilpasning, så rammen kommer til at passe lige præcis til dit ønske, så står vi gerne til rådighed. Hvis du har et helt specielt ønske, kan du altid kontakte os. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores tilbud, og vi er altid klar til at udvikle nye idéer sammen med vores kunder.

Dekorative barokrammer

Søger du en helt speciel, dekorativ ramme til spejlet, et fotografi eller et maleri? Så er du det helt rigtige sted. Med en dekorativ barokramme, kan du virkelig lade dit objekt komme til sin ret! Rammen i sig selv er en blikfanger, og giver dit hjem eller dit kontor et gedigent charmerende løft. En barokramme adkiller sig fra den klassiske, enkle billedramme og giver en elegant effekt, uanset hvor man placerer den. Søg i vores store udvalg, og find din foretrukne rammetype. Vi anbefaler rammerne fra vores partnere Walther og Mira.

Alurammer – den elegante ramme

Udover vores store udvalg af trærammer, har vi også et bredt spektrum af alurammer. Aluminiumsrammer er karakteriseret ved, at være elegant udformet, letvægtskontrueret, stilfuld og diskret. De er særligt egnet til indramning af objekter og billeder, som skal hænge i et stilfuldt, moderne miljø. Hjemme eller på kontoret – aluminium ser altid elegant ud.

Accent er en af de mest prominente alurammemanufakturer i Tyskland, og udover den høje kvalitet og det store udvalgt, tilbyder Accent altid en fremragende pris. Disse stærke rammer fra Accent kan findes i et stort udvalg af farver, så ethvert behov kan dækkes. En anden specialist, som også leverer alurammer i topkvalitet, er vores mangeårige partner Nielsen. Gennemse det omfattende sortiment og du vil blive imponeret over det store udvalg.

Erfaring og kvalitet – Vores kvalifikation

Selvom vores webshop er relativt ny i Danmark, har vi eksisteret i over 20 år og i al den tid arbejdet sammen med udvalgte partnere. Vores netværk består af rammeproducenter, som vi stoler på, og hvis kvalitet opfylder de højeste standarder. Tilfredsheden hos vores kunder er i top, og det er altid vores højeste prioritet, at finde den bedste løsning til vores kunder, uanset hvike behov eller særlige krav de har.

Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.