Menu
AlleRammer.dkRammestørrelseAlle FormaterUdendørs billedramme ART, vejrbestandig

Udendørs billedramme ART, vejrbestandig

Udendørs billedramme ART, vejrbestandig
Mira
Produktnr.: MIR-T050-1015-01KLA5-H
fra 89,60 kr *

Vejrbestandig billedramme af kunststof

  • Ramme-materiale Kunststof
  • Bagplade-materiale Kunststof
  • Levering inklusiv kold lamineringsfilm, der beskytter dit billede mod fugt
  • Formater Syv standardformater mellem 10 x 15 cm og 21 x 29,7 cm
  • Glas Standardglas
  • Lukning Rammens profiler bliver samlet og holdes på plads med hjørnesamlinger
  • Levering inkl. støttefod i kunststof til høj- og tværformat

Med Outdoor-billedrammen ART tilbyder vi en praktisk, robust og derfor specielt velegnet billedramme til udendørs brug. Da alle komponenter er lavet af kunststof, er rammen i stand til at modstå miljømæssige påvirkninger. I modsætning til træ, som på grund af fugtighed eller temperatursvingninger slår sig, bliver misfarvet eller sprødt, forbliver kunststof uændret, selv ved kraftig brug.

Denne vejrbestandige billedramme leveres med en kold lamineringsfilm. Dette giver dig mulighed for let at forsegle dit billede eller dokumentere vandtæt uden tekniske hjælpemidler og derefter indsætte det i billedrammen.

Den vejrbestandige billedramme til mange formål

Udendørs billedrammen fra Mira er for eksempel velegnet som gravramme med hvilken man kan placere et portræt eller et digt på en afdødes hvilested. Indholdet kan efter ønske let og hurtigt udskiftes. Denne billedramme gør også en god figur i haven eller i et bed. Takket være den medfølgende støttefod kan den stilles op i både høj- og tværformat. Således kan vigtige oplysninger som "Græsset må ikke betrædes!" Eller "Advarsel: giftige planter!” præsenteres på en korrekt og beskyttet måde. Disse rammer kan også bruges til udendørs kunstbegivenheder.

Outdoor-rammen ART fra Mira overbeviser med et enkelt og universelt design og en optimal funktionalitet. Du får en vejrbestandig billedramme til en mere end konkurrencedygtig pris. Outdoor-rammen ART fås i individuelle fotoformater og i forskellige farver. Alt efter ønske fås rammen i format A5 og A4, og billedet eller motivet bliver således styrket og beskyttet. Hver folie leveres med brugsvejledning.

Generelt
kroge:Højde og bredde
stand-up display:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
rammetype:Kunststoframmer
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.