Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraTriptykon billedrammesæt Fotoramme i kunststof ART

Triptykon billedrammesæt Fotoramme i kunststof ART

Triptykon billedrammesæt Fotoramme i kunststof ART
Mira
Produktnr.: MIR-050-TR1-01-H
fra 493,50 kr *

Triptykon - tredelt billedrammesæt Art

Det tredelte billedrammesæt Art er forsynet med en 7,3 mm smal og afrundet listeprofil som imponerer med sin høje formstabilitet. Trykfunktionen trykker billedet ind mod glasset. Hjørnesamlingssystemet gør det nemt at håndtere rammen og udskifte billedet. Det tredelte billedrammesæt Art fås i mange forskellige farver, herunder den klassiske model i hvid eller sort, i elegant blank metal - takket være platin, med sølv og guldfarvede lister eller i en smart gul eller grøn. 

AlleRammer.dk tip: Triptykon ser især imponerende ud når der indrammes landskabsbilleder eller bypanoramaer.

  • Stabil kunststofprofil, modstandsdygtig listeoverflade.
  • Tredelt billedramme, særligt egnet til landskabsbilleder.
  • Stort udvalg af farver for et variabelt design (fra klassisk til elegant og trendy).
  • 2 mm standard- og antireflekterende glas (floatglas) af høj kvalitet; 2 mm kunstigt glas med UV-beskyttelse og valgfri antireflekterende side.
  • Den 2 mm MDF-bagplades begge sider er glatte.
  • Vægophæng på bagpladen til høj- og tværformat.
  • Indpakket i beskyttelsesfilm, fra størrelse 30x40 cm med kartonhjørner.

Mira glas

Der kan vælges imellem standard-, antireflekterende- og antireflekterende kunstigt glas. Floatglas benyttes til standard og antireflekterende glas, hvilket sammenlignet med det betydeligt billigere maskinglas ikke udviser nogen ujævnheder. En helt plan overflade er særligt vigtig når det drejer sig om større formater. De afgørende fordele ved kunstigt glas er den lave vægt, den høje UV-beskyttelse og brudsikkerheden. Derfor bruges billedrammer med kunstigt glas ofte i offentlige rum, såsom skoler, børnehaver, hospitaler og offentlige institutioner. Formater, der er større end 70x100 cm, tilbydes kun med brudsikkert kunstigt glas.

  • Ved standardglas er der tale om reflekterende klart glas.
  • Det antireflekterende glas af høj kvalitet er ætset på den ene side, hvorved overfladen bliver mat og således spreder det indfaldende lys. Glaspladen bør ligge direkte på billedet, da glaspladen ved tiltagende afstand bliver mælkeagtig og mat.
  • Ved kunstigt glas er der tale om brudsikkert akrylglas. Hos denne producent har det kunstige glas en antireflekterende side, så det valgfrit også kan bruges som antireflekterende glas. Bemærk: Akrylglas-siden har en gennemsigtig beskyttelsesfilm på begge sider, som skal fjernes.
Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Hjørneforbinder
rammetype:Puslespilsramme
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.