Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse70x100 cmTræramme Sun Cube 30

Træramme Sun Cube 30

Træramme Sun Cube 30
Nielsen
 • 0,7 cm
 • 1,5 cm
Produktnr.: NIE-254810-1-21029-H
fra 354,00 kr *


Billedramme i træ fra Nielsen Design

Denne billedramme fra den tyske mærkeproducent Nielsen Design er fremstillet af udsøgte trælister og fås med 6 forskellige typer af glas. I modsætning til Nielsens skifterammer i træ, som udelukkende fås i standardstørrelser og med normalt glas, specialfremstilles denne billedramme individuelt til dig fra Nielsens træliste-sortiment. På denne måde kan du bestille en ramme helt efter dine egne ønskede mål, og med forskellige typer af glas.

Trærammer i ægte Nielsen-kvalitet

Træprofilerne fra Nielsen afspejler med deres universelle, men samtidigt individuelle stil, de nuværende designtendenser. Det brede udvalg af farver, former og overfladestrukturer, skaber uendelige muligheder for på strålende vis at sætte dit billede i scene. Når det gælder det følsomme materiale træ, har Nielsen helt særlige retningslinjer mht. kvaliteten, hvor høj kvalitet - og præcis forarbejdning, bliver sikret i kraft af strenge kvalitetskontroller. Hver produktionsserie sammenlignes med en referenceprofil, den såkaldte "master sample". På denne måde sikrer Nielsen, at produkterne har en sammenhængende, høj kvalitet, og at farverne er identiske - også til senere produktioner.

Nielsens sortiment tilbyder utallige designmuligheder til iscenesættelsen af billeder for den kreative indrammer og galleri-ejer.

Rammens bagplade

Disse specialskårede billedrammer leveres, i modsætning til skifterammerne fra Nielsen, med en Foamboard-bagplade. Bagpladen er specielt udviklet til den professionelle indramning af originaler, og kan betragtes som af væsentligt højere kvalitet, end en klassisk MDF-bagplade. Sammenlignet med MDF, er denne bagplade syrefri og fri for skadelige stoffer. Således er dit billede også beskyttet bagfra. Bagpladen monteres med de såkaldte flexpins.

Udvalg af 7 forskellige slags glas

Nielsens Premium-billedrammer kan leveres med flere typer af kvalitets-glas, fra enkelt klart glas til museumsglas i høj kvalitet. Således kan du også ramme fotografier, prints eller originaler bæredygtigt, holdbart og sikkert ind. Især UV-strålerne i dagslys og i kunstigt lys er ugunstige for dine billeder og er en sand farvedræber. For at imødegå dette, tilbyder vi, efter forespørgsel, også præmie-glas. Du kan vælge mellem:

 • Normalt glas / floatglas (reflekterende klart glas)
 • True Color Super Clear
 • Akrylglas / kunstigt glas
 • Spejlglas
 • True Color Super Clear
 • ClearColour UV 60
 • ClearColour UV 92

Det antireflekterende UV-glas fra Nielsen

Nielsen tilbyder perfekte og interferensoptiske antireflekterende UV-glas til forskellige behov indenfor indramning, hvad enten det drejer sig om kunstværker, tegninger, billeder, malerier, kunsttryk eller fotografier.

Basismaterialet til alle belagte Nielsen UV-glas er lavet af højtransparent og farverneutralt hvidt glas, hvilket muliggør den bedste og mest ægte farvegengivelse sammenlignet med almindeligt grønt glas. I kraft af dets høje transmission (lys-transmission) kommer der tilstrækkelig lys på det indrammede billede hvorved det kommer til sin ret på en skarp og farveægte måde.

I lighed med den metode, der bruges til brilleglas, er Nielsen UV-glasset specialbelagt på begge sider og er således antireflekterende. I modsætning til almindeligt antireflekterende glas er der ingen mat overflade som forvansker nydelsen af billedet, og glasset er næsten usynligt fra de fleste vinkler. En anden fordel i forhold til almindeligt mat antireflekterende glas er, at dette glas også kan bruges sammen med passepartouter eller med en afstandsliste idet simpelt antireflekterende glas bliver mælkeagtigt og uklart.

Almindeligt normalglas har en refleksion på ca. 8% og UV-beskyttelse på ca. 45%. I kraft af belægningen på ​​Nielsens antireflekterende glas minimeres refleksionsgraden til under 1% og UV-beskyttelsen øges markant.

Hver belægning genererer en subtil blålig eller grønlig refleksionsfarve afhængig af de anvendte belægningsmaterialer. I modsætning til det sædvanlige, kan man med Nielsens glas konstatere, at reflekstionsfarven fremtræder jævnt og uden forvrængning på glasoverfladen, hvilket er udtryk for en belægning af høj kvalitet.

Det sidst påførte beskyttende lag, gør glasset mindre modtageligt over for ridser, hvilket gør Nielsen-glasset meget nem at rengøre. Nyd dit billede i en Nielsen-billedramme!

Fordelene ved de antireflekterende UV-glas fra Nielsen

 • Højtransparent hvidt glas.
 • Laveste refleksionsværdier gør glasset næsten usynligt.
 • Høj UV-beskyttelse mod blegning fra solens stråler.
 • Maksimal transmission (lystransmission).
 • Ekstra beskyttende lag gør glasset mindre modtageligt over for ridser,
 • Neutrale refleksionsfarver fra enhver vinkel uden forvanskning.
 • Ægte farvegengivelse og kontrastrig konturskarphed.
 • Let pleje og meget glat overflade

 

  Generelt
  kroge:Højde og bredde
  Størrelse
  kantbredde:0,7 cm
  kantdybde:1,5 cm
  Yderligere egenskaber
  produktlinje:Premium-tilskæring
  lukning på bagsiden:Stifter (Flexstifter)
  rammetype:Trærammer
  Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.