Menu
AlleRammer.dkRammetypeCollagerammeTræramme La Casa til 4 billeder

Træramme La Casa til 4 billeder

Træramme La Casa til 4 billeder
Walther
Produktnr.: WAL-YO481L-H
190,30 kr *

Galleriramme La Casa til 4 fotos

Har du svært ved at beslutte dig for hvilket billede der er dit yndlingsbillede? Collagerammen er altid en god løsning, hvis du ønsker at indramme flere billeder på samme tid. I modsætning til gallerirammen indrammes der ikke med flerdobbelt passepartoutudskæring. I stedet sammensættes portrætrammer enkeltvis som skaber en billedrammecollage.

La casa er en afbalanceret multiramme med et rustikalt design og nem håndtering, der passer godt til interiører i landhusstil. De fire billedplader i forskellig størrelse er fastgjort til hinanden og hver omviklet med en rustik snor. Billederne skubbes bag snoren og kan således let udskiftes. La Casa fås med to blå, en grå og en hvid træplade eller med tre brune og en hvid træplade.

  • Afbalanceret collageramme til ophængning
  • Passer til interiører i landhusstil
  • Rammestørrelse 43,7 x 37,5 cm
  • Fire farvede træplader, to gange i størrelse 16 x 16 cm og to gange i størrelse 19 x 24 cm
  • Velegnet til fire billeder op til størrelse 8 x 11 cm
  • Billederne skubbes ind bagved en snor

Inspiration - Billedrammer fra Walther Design

Oplev Walther Designs farverige billedrammeverden. Sortimentet inkluderer forskellige billedrammetyper, såsom let håndterlige skifterammer, gallerirammer med passepartouter med flere udskæringer og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. Foruden gedigne rammematerialer af kunststof, aluminium og træ, fås også specielle rammemodeller lavet af grov spånplade, modeller med rhinestone-dekorationer, praktiske støttefødder og meget mere. Takket være deres store variation i et lavt prisleje har producenten Walther Design den perfekte kreative løsning til ethvert behov.

Yderligere egenskaber
rammetype:Collagerammen
antal billeder:4
produktlinje:Ethnic Chic
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.