Menu
AlleRammer.dkMærkerFrames FactoryTræramme Hekla (MDF)

Træramme Hekla (MDF)

Træramme Hekla (MDF)
FramesFactory
Produktnr.: FAC-Hekla-05-1015-1-H
fra 33,60 kr *

MDF-billedrammen Hekla

  • Rammelister af MDF (sammenpresset og limet træfiber)
  • folierede lister
  • firkantet rammeprofil, 20 mm bred, 15 mm høj
  • falshøjde på 10 mm
  • velegnet til indramning med egen passepartout
  • med kunstglas, 1 mm
  • med ryg af HDF (fast fiberplade), 2 mm
  • med sorte stifter på indersiden af rammeprofilen til lukning af rammen
  • op til billedformat på 18 x 24 cm også stående
  • fra et billedformat på Din A4 med to vægophæng til høj- og tværformat

Bemærk: Kunstglasset er på begge sider forsynet med folie, der beskytter mod ridser. Foliet kan helt enkelt trækkes af.

Visning af dit billede i billedrammen Hekla

Billedrammen Hekla fra Frames Factory fås i forskellige træ- og metalfarver, i vintageoptik og i klassisk sort og hvid. Med den firkantede og 20 mm brede rammeprofil holder den sig diskret tilbage. Således overlader Heklar billedet hovedrollen.

Alle rammeformater er udstyret med to vægophæng på bagsiden til høj- og tværformat og med 18 x 24 cm og de kan også stå.

Du åbner billedrammen på bagsiden ved at bukke de sorte stifter på indersiden af rammeprofilen. Det er lettest at gøre med en finger eller med brug af en skarp genstand.

Forarbejdning og materiale

Rammelisterne fra Hekla består af MDF, den 2 mm tykke ryg består af HDF. I begge tilfælde handler det om sammenpresset og limet træfiber. Eftersom folieringen går omkring hele profilen ser billedrammen også flot ud bagpå.

Takket være materialet er billedrammen meget let, ligesom kunstglasset, der også kun har en ringe vægt.

AlleRammer eksperten Ingo

  Ekspertens mening

Forholdet mellem pris og kvalitet er helt rigtigt. Hekla har den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

MDF-rammen Hekla har en lige og firkantet proil, der virker både tilbageholdende og moderne. Den passer dermed fremragende til en moderne indretning. Det er ikke en påtrængende indretningsgenstand. Det er derimod dit billede, der får opmærksomheden.

Farven sort er er helt klassisk. Især i naturfarve kan MDF-rammen Hekla bære mange forskellige billeder. Med en passepartout i cremet beige eller ferskenfarve ser den endnu flottere ud. Farven vintage er en smagssag. Husk på at rammens overflade er folieret. Ofte er massive trærammer i vintagestil sandblæste, hvorved bløde træfibre fjernes og den faste træramme fremtræder tydeligt. Det kan naturligvis ikke lade sig gøre med en MDF-ramme. Derfor er stilen ikke autentisk med Hekla.

Hekla har en meget solid bearbejdning. Ved nogle af rammerne kan jeg dog se, at nogle geringshjørnerne går fra hinanden, men kun hvis jeg kigger meget godt efter. Listerne er fuldstændig folierede, derfor ser rammen også flot ud bagpå.

Et minus skal fremhæves i forhold til vægophæng. Ophængene er små og ligger meget tæt op ad væggen. Det betyder, at du først er nødt til at rykke på dem med en kniv eller en anden flad genstand for, at der er plads til sømmet. Det er lidt upraktisk, men det fungerer nu alligevel.

Konklusion:

Hekla er vores billigste ramme, men den har en virkelig god forarbejdning. Akrylpladen er ganske vist meget tynd og det samme gælder MDF-ryggen. Alligevel er den stabil og finder god anvendelse i din indretning.

Hvis du er på udkig efter en enkel, tilbageholdende og især billig ramme, så er Hekla et godt bud. Forholdet mellem pris og kvalitet er godt. Hekla er ikke dyr og har en solid kvalitet.

Generelt
materiale:MDF
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Stifter (Flexstifter)
rammetype:Trærammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.