Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse40x60 cmTrærammer GRAMERCY 2,1

Trærammer GRAMERCY 2,1

Trærammer GRAMERCY 2,1
Aicham-Larson-Juhl
 • 0,7 cm
 • 2,7 cm
Produktnr.: AIC-145790D170-1015-H
fra 322,10 kr *

OBS: Trærammen GRAMERCY har i begge farver to smalle sølvkanter på profilen, som ikke er synlige på produktbilledet.

Billedramme i træ fra Aicham Larson-Juhl

Firmaet Aicham Larson-Juhl GmbH fra Neu-Ulm, Tyskland, er en af de mest moderne og største producenter af billedrammelister i Europa. Produktionen af listerne foregår til dels ved håndarbejde, hvilket giver dem et specielt og individuelt særpræg. Samlet set har producenten over 300 forskellige træprofiler med mere end 1.600 forskellige slags overflader, udfra hvilke der kan specialfremstilles billedrammer, som opfylder stort set ethvert kundeønske.

Aicham Larson-Juhls samlede udbud omfatter billedrammer fremstillet af træ og aluminium, samt guldbelagte billedrammer, der især bliver anvendt på museer eller gallerier. Indenfor trælister er der mere end 1.600 forskellige modeller at vælge imellem, hvilke kan specialudskæres efter egne mål. Indenfor aluminiumsrammer tilbyder Aicham Larson-Juhl omkring 200 forskellige typer. Et andet specialprodukt fra producenten er passepartouter, hvor Aicham Larson-Juhl tilbyder mere end 450 forskellige typer.

Billedramme i massivt træ fra Aicham Larson-Juhl

 • Excellent ramme i massivt træ af europæisk produktion.
 • Stabile lister med fastlimede geringer.
 • Høj håndværksmæssig kvalitet, til dels fremstillet i hånden.
 • Fås i mange standardstørrelser, samt med mulighed for specialtilskæring efter egne mål.
 • Fås med forskellige typer af glas, også med museumsglas.

Bagplade

Bagpladen består af hvidt, på begge sider syrefrit kacheret 3 mm SafeBoard med buffer-tilsat kerne. I modsætning til almindelige MDF-bagplader, beskytter denne yderst stabile bagplade dit billede bagfra mod negative miljøpåvirkninger, skadelige stoffer og syrepåvirkning. Desuden besidder bagpladen en 10-årig syrebeskyttelsesgaranti inklusiv kvalitetssegl. Sammen med UV-glas er bagpladen den perfekte beskyttelse til dit billede. Billedrammen har forudmonterede savtakophæng til høj- og tværformat.

Glas fra Larson-Juhl 

De fleste billedrammer udsættes dagligt for en energirig stråling fra solen, hvilket får billederne til at falme over tid og skader dem uigenkaldeligt. Den, der vælger en kvalitetsramme Larson-Juhl, har normalt også et helt specielt forhold til sit billede.

Derfor udbyder vi disse billedrammer udelukkende med UV-beskyttelsesglas, som fx UV-glasset Clarity eller kunstigt glas hvilket allerede i sig selv har en meget høj UV-beskyttelse. Ud over den høje UV-beskyttelse er det blændfrie Clarity-glas næsten usynligt og reducerer de resterende refleksioner til et maksimalt minimum på mindre end 1%. Der er en verden til forskel på almindeligt mat antireflekterende glas og andre billedrammer og så det interferensoptiske antireflekterende Clarity. Du vil blive positivt overrasket!

Clarity UV 99 og Clarity AR 99 museumsglas (antireflekterende):

Med Clarity UV 99 har vi at gøre med et reflekterende glas baseret på grønt glas, som fremstilles i en floatglas-proces. Glasset filtrerer 99% af de skadelige ultraviolette stråler (ved 300-380 nm), som bleger og ødelægger billedet over tid. Begge sider af glasset er forsynet med en særlig ridsefast og robust belægning. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om specielle rengøringsmidler eller ridser, når du rengør glasset.

Egenskaberne ved det antireflekterende Clarity AR 99 museumsglas er næsten identiske med Clarity UV 99 floatglasset, bortset fra at dette er et interferensoptisk antireflekterende glas i museumskvalitet. Dette glas er specielt udviklet til konserverende indramninger og kombinerer UV-beskyttelse med blændefrie egenskaber. Med den resterende refleksion på under 1% er det nærmest usynligt og refleksionerne reduceres til det absolutte minimum og tillige med den bedst mulige UV-beskyttelse.

Egenskaber ved Clarity UV 99:

 • 99% UV-beskyttelse
 • forhindrer at kunstværket falmer
 • Nemt at rengøre
 • Nøjagtig farvegengivelse
 • Ingen "orangehud"-overfladeforvrængning
 • Neutral farve i refleksionen fra alle synsvinkler
 • Opfylder ISO 18902 konserveringsstandard
 • Består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)
 • Opfylder FATGs og PPFAs konserveringsstandard
 • 99% UV-blokering. Konserveringsniveau certificeret af britisk fysisk laboratorium i henhold til EN 410

Clarity AR 70 (antireflekterende):

Med Clarity AR 70, som er på basis af hvidt glas sætter Larson-Juhl nye standarder for glas til rammer. Med en resterende refleksion på mindre end 1% er Clarity-glasset næsten fuldstændigt antireflekterende, og efterlader farverne på dit billede praktisk talt uforfalsket i modsætning til almindeligt mat antireflekterende glas. Derudover filtrerer dette glas ca. 70% af de skadelige UV-stråler, der bleger og beskadiger dine billeder. Dets overflade, som på begge sider er beskyttet mod ridser med en speciel belægning, er særlig robust mod ridser og rengøringsmidler. I segmentet med museumsglas har Clarity af Larson-Juhl et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

Egenskaber ved Clarity AR 70:

 • 70% UV-beskyttelse
 • Interferensoptisk antireflekterende - derfor praktisk talt ingen refleksioner
 • Forhindrer falmning af kunstværker
 • Nem rengøring og sædeles ridsefast
 • Nøjagtig farvegengivelse
 • Neutral farve i refleksionen fra alle synsvinkler
 • Består ISO 18916 Photographic Activity Test (PAT)

Kunstigt glas:

Polystyren-glaspladerne fremstilles af et termoplastisk kunststof. Sammenlignet med glasplader er dette kunstglas kendetegnet ved dets lave vægt og høje modstandsdygtighed overfor brud. Kunstigt glas er imidlertid også mere følsomt overfor ridser. Den høje lystransmission er på samme niveau som standard-glasplader. Polystyrenglas har en forholdsvis høj UV-beskyttelse.

Kunstigt glas (antireflekterende):

Ved det antireflekterende polystyrenglas er overfladen blevet teknisk behandlet for at sprede det indfaldende lys og minimere refleksionerne på billederne. Det har en meget høj lystransmission og er yderst robust. Polystyrenglas har en forholdsvis høj UV-beskyttelse.

Tomme rammer:

De tomme rammer leveres uden glas og uden bagplade og er især velegnede til indramningen af opspændte lærreder på kilerammer eller til lamineringer.

Størrelse
kantbredde:0,7 cm
kantdybde:2,7 cm
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Stifter (Flexstifter)
produktlinje:Larson-Juhl
rammetype:Trærammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.