Menu
AlleRammer.dkMærkerBingoldTræramme Faro

Træramme Faro

Træramme Faro
Bingold
 • 37,00 mm
Produktnr.: BIN-528-ORO-H
fra 60,20 kr *

Træramme Faro

Hos Bingold finder du et unikt udvalg af billedrammer i en lang række kategorier og stilarter. Fra antik til moderne, klassisk eller landstil, enkel i hvid/sort, ædel i sølv/guld eller i farverig rød, blå, gul og grøn. Hos Bingold finder man den rigtige billedramme til enhver smag! Et andet pluspunkt er den enorme variation af standardformater, selv for mindre almindelige størrelser.

Billedrammer i træ fra Bingold

 • Alle billedrammer er fremstillet i Tyskland af massivt træ.
 • Af glastyper fås standardglas (floatglas), kunstigt glas (plexiglas) og UV 45 antireflekterende glas.
  Derudover fås tomme rammer uden glas og uden bagplade.
 • Alle billedrammer er forsynede med en stabil, syrefri kartonryg og vægophæng til høj- og tværformat.
  Bemærk: Der vedlægges savtakophæng samt små søm, som man selv skal montere.
  Du kan placere ophængene som du ønsker, og nemt fiksere dem med en lille hammer.
 • Bagpladen fastgøres ved hjælp af fleksible stifter.

Glas til billedramme fra Bingold

Vigtigheden af kvalitetsglas til din billedramme bør ikke undervurderes. For udover at beskytte dit billede, garanterer glastyper af høj kvalitet også en uforfalsket farvegengivelse, hvilket gør, at billedet rigtigt kan komme sin ret.

Glastyper

Som standardglas bruges floatglas af høj kvalitet, som har den bedste forarbejdningskvalitet. Dette standardglas er et godt, favorabelt valg, hvis du ikke finder refleksionerne fra glasruden forstyrrende.

Det kunstige glas er et akrylglas fra det velkendte og kendte mærke Plexiglas®. Det kunstige glas er let og brudsikkert og har et meget højt UV-beskyttelsesniveau, men det er ret følsomt overfor ridser og er elektrostatisk tiltrækkende.

UV 70 museumsglas fra mærkeproducenten Flabeg giver øget UV-beskyttelse og er antireflekterende med optisk interferens. Som følge heraf er glaspladen nærmest usynlig og giver en fremragende og stort set uforfalsket farvegengivelse.

UV-beskyttelse

UV-strålerne kan beskadige dit billede betydeligt i årenes løb og bør ikke undervurderes. Der findes museumsglas af høj kvalitet med en øget UV-beskyttelse på 70-90%. Akrylglas giver dog den højest mulige UV-beskyttelse med over 90%.

Fri for refleksioner

Det almindelige matte antireflekterende glas tilbyder Bingold ikke, da dette fint ætsede glas dæmper dit billedes glans og gør farverne let forfalskede. Derudover er det ikke velegnet til billedrammer med passepartout. Her bør der vælges det interferensoptiske antireflekterende UV 45-glas, som har en refleksion på kun 0,6%. Standardglas og akrylglas reflekterer med ca. 8%.

Bagplade til billedramme fra Bingold

Bingold anvender et specielt museumskarton som bagplade, der lukkes på bagsiden med bøjelige stifter. Disse såkaldte Flexipins giver det bedst mulige kontakttryk hele vejen omkring rammen til glas, billede og bagplade. Dette 3 mm hvide og laminerede karton af aldersbestandig EF bølgepap har et toplag af museumskarton. Det er modstandsdygtig over for ældning i henhold til DIN EN ISO 9706, og giver god fladhed. En bagplade af høj kvalitet er afgørende for en konserverende billedindramning og beskytter dit billede bagfra mod skadelige stoffer, fx fra en industriel MDF-bagplade.

Generelt
materiale:Træ
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
profil bredde:37,00 mm
Yderligere egenskaber
produktlinje:Classic
lukning på bagsiden:Stifter (Flexstifter)
rammetype:Trærammer
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.