Menu
AlleRammer.dkMærkerWalther DesignTræramme Chip til 5 billeder

Træramme Chip til 5 billeder

Træramme Chip til 5 billeder
Walther
Produktnr.: WAL-RC515B-H
259,70 kr *

Collageramme Chip til fem billeder

Har du svært ved at beslutte dig for hvilket billede der er dit yndlingsbillede? Collagerammen er altid en god løsning, hvis du ønsker at indramme flere billeder på samme tid. I modsætning til gallerirammen indrammes der ikke med flerdobbelt passepartoutudskæring. I stedet sammensættes billedrammerne enkeltvis i en rammecollage.

Collagerammen Chip er velegnet til fem fotos i forskellige formater, to af dem i højformat, to i tværformat og et i kvadratisk format. De fem billedsektioner er indrammet med hvide eller sorte dekorative trælister der er fastgjort til en lys spånplade. Designet supplerer det praktiske flair af skruetrækkere, værksteder og håndværkskældre.

  • Listefarve Hvid og sort
  • Materiale: Spånplade
  • Glas: Klart glas
  • Samlet størrelse: 35x49 cm
  • Billedformat: 1 x 10x10 cm, 4 x 10x15 cm (høj- og tværformat)
  • Bagplade: Spånplade med vægophæng
  • Emballage: Indpakket i beskyttende karton

Inspiration - Billedrammer fra Walther Design

Oplev Walther Designs farverige billedrammeverden. Sortimentet inkluderer forskellige billedrammetyper, såsom let håndterlige skifterammer, gallerirammer med passepartouter med flere udskæringer og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. Foruden gedigne rammematerialer af kunststof, aluminium og træ, fås også specielle rammemodeller lavet af grov spånplade, modeller med rhinestone-dekorationer, praktiske støttefødder og meget mere. Takket være deres store variation i et lavt prisleje har producenten Walther Design den perfekte kreative løsning til ethvert behov.

Yderligere egenskaber
billedeudskæringer:5
rammeformat:49x35 cm
antal billeder:5
produktlinje:Urban Living
rammetype:Collagerammen
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.