Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse42x59,4 cm (A2)Træramme Batino

Træramme Batino

Træramme Batino
FramesFactory
Produktnr.: FAC-batino-H
fra 40,90 kr *

Billedrammen af træ Batino

  • Rammelister af træ
  • Trælister laseret i mange forskellige farver
  • firkantet rammeprofil, 20 mm bred, 10 mm høj
  • falshøjden ligger på 7 mm og falsbredden 5 mm
  • velegnet til indramning med egen passepartout
  • med kunstglas, 1 mm tykt
  • med ryg af HDF (fiberplade med høj densitet), 2 mm tyk
  • med sorte stifter på indersiden af rammeprofilen til lukning af rammen
  • op til billedformat på 18 x 24 cm også stående
  • fra et billedformat på Din A4 med to vægophæng til høj- og tværformat

Bemærk: Kunstglasset er på begge sider forsynet med folie, der beskytter mod ridser. Foliet kan helt enkelt trækkes af.

Vis dit billede med trærammen Batino

Billedrammen Batino fra Frames Factory fås i forskellige træ- og metalfarver, i kraftige farver samt i klassisk sort og hvid. Med den firkantede og 20 mm brede rammeprofil holder den sig diskret tilbage. Således overlader Batino billedet hovedrollen.

Alle rammeformater er udstyret med to vægophæng på bagsiden til høj- og tværformat og med 18 x 24 cm og de kan også stå.

Du åbner billedrammen på bagsiden ved at bukke de sorte stifter på indersiden af rammeprofilen. Det er lettest at gøre med en finger eller med brug af en skarp genstand.

Forarbejdning og materiale

Rammelisterne fra Batino består af MDF, den 2 mm tykke ryg består af HDF. I begge tilfælde handler det om sammenpresset og limet træfiber. Takket være materialet er billedrammen meget let, ligesom kunstglasset, der også kun har en ringe vægt.

Alle rammeformater er udstyret med to vægophæng på bagsiden til høj- og tværformat og med 18 x 24 cm og de kan også stå.

AlleRammer eksperten Ingo

Ekspertens mening

Hvis du gerne vil have farve på væggene er Batino et godt valg.

Mange af vores kunder vælger en Batino fra Frames Factory og det er der en grund til. Trærammen fås i mange forskellige farver, blandt kraftige farver – og dermed finder du helt sikkert en ramme i de helt rigtige farvetoner.

Trælisterne er laseret foran og på siderne (den såkaldte rammeryg) og lader træets særlige mønster fortsat fremgå. Rygsiden er ikke laseret, men holdt i naturfarver.

Batino har en meget solid bearbejdning. Ved nogle af rammerne kan jeg dog se, at nogle geringshjørnerne går fra hinanden, men kun hvis jeg kigger meget godt efter.

Et minus skal fremhæves i forhold til vægophæng. Ophængene er små og ligger meget tæt op ad væggen. Det betyder, at du først er nødt til at rykke på dem med en kniv eller en anden flad genstand for, at der er plads til sømmet. Det er lidt upraktisk, men det fungerer nu alligevel.

Konklusion:

Batino hører til den nedre priskategori i vores sortiment – rammen udfylder trods prisen sin rolle fuldt ud. Akrylpladen er ganske vist meget tynd og det samme gælder HDF-ryggen. Jeg vil her gerne fremhæve, at mange rammer i denne priskategori ikke som Batino-rammerne af træ i stedet er fremstillet af MDF eller HDF. Træ har selvfølgelig en flottere optik og desuden også mere robust.  

Hvis du er på udkig efter en enkelt rammeprofil, der for eksempel overbeviser med en kraftig farve, så er Batino et virkelig flot dekorelement. Desuden fås rammerne til yderst rimelige priser og kvalitet.

Generelt
materiale:aluminium
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
rammetype:Trærammer
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.