Menu
AlleRammer.dkMærkerRoggenkampRammeløs billedholder

Rammeløs billedholder

Rammeløs billedholder
Roggenkamp
Produktnr.: ROG-00022-H
fra 291,40 kr *

Rammeløs billedholder i førsteklasseskvalitet

De prisvindende skifterammer fra Roggenkamp er kendetegnede ved en fremragende kvalitet og imødekommer de højeste krav. De rammeløse billedholdere er fremstillet med den højeste grad af perfektion i Tyskland, og fås i modsætning til andre lavpris-clipsrammer fra Fjernøsten også i millimeterpræcise specialmål med slebne glaskanter.

I mere end 40 år har den øst-vestfalske producent Roggenkamp produceret billedrammer og rammeløse billedholdere i førsteklasseskvalitet, hvilke er kendetegnede ved et tidløst design, høj funktionalitet, formstabilitet og en lang levetid. Roggenkamp-billedrammerne har enkle, klare former, uafhængigt af den aktuelle modetrend. Overfladerne er neutrale og lader billedets virkning komme til sin fulde ret. Roggenkamp-rammerne har modtaget priser adskillige gange. Sidst blev skifterammen af træ tildelt "Design Plus"- prisen i 1999 på messen i Frankfurt.

Rammeløse skifterammer fra Roggenkamp 

  • Roggenkamps billedholdere fås som standard med 3 mm kantslebet floatglas, ved det blændfrie antireflekterende glas er overfladen ætset mat på den ene side.
  • Bagpladen består af en 3 mm tyk, sort fiberplade.
  • Excenter-fjederstålclips, der er fastgjort på bagpladen, løsner ved drejning glaspladen og fungerer samtidig som vægophæng.
  • Mulighed for passepartout-indlæg op til 2,5 mm tykkelse.
  • Det syrefrie 400 g / m² karton danner baggrunden for alle Roggenkamp-rammerne.

Rammeløs billedholder, 30 x 40 cm

Roggenkamp glas

Roggenkamp-rammerne fås som standard med 3 mm kantslebet floatglas. Til den originaltro kunstnydelse, tilbyder Roggenkamp glasset Mirogard Museumsglas - et antireflekterende specialglas. Det kunstige glas af akryl er brudsikkert, let og beskytter billedet mod skadelige UV-stråler.

  • Normalt glas: Klart floatglas, blankt med en tykkelse på 3 mm. På grund af materialeegenskaberne har glasset en svag lysegrøn farve og giver derfor en let reduceret farvegengivelse af billederne.
  • Anti-reflekterende glas: Glasset er mat på den ene side, der opstår derfor næsten ingen refleksioner. Billedets skarphed, lys og farvegengivelse er begrænset, hvilket medfører en let mat farvegengivelse. Med en passepartout bliver billedet let sløret grundet afstanden til glaspladen.
  • Mirogard Museumsglas: Takket være interferens-belægningen giver dette eksklusive glas en meget god permeabilitet for lys, farve og skarphed og er næsten fri for refleksioner.
  • Kunstigt glas: Akrylglas (Plexiglas) er meget brudsikkert og har en væsentlig lavere vægt end glas. Materialet er farveneutralt og har en meget god permeabilitet for lys, farve og skarphed og giver næsten 100% UV-beskyttelse.Kunstigt glas: Akrylglas (Plexiglas) er meget brudsikkert og har en væsentlig lavere vægt end glas. Materialet er farveneutralt og har en meget god permeabilitet for lys, farve og skarphed og giver næsten 100% UV-beskyttelse.
  • Antireflekterende akrylglas: Det blændfrie akrylglas er ætset mat på den ene side, det har de typiske plexiglasegenskaber og fremkalder næsten ingen refleksioner. På grund af mikroætsningen er billedskarpheden og farvegengivelse noget begrænset, især hvis du bruger en passepartout. UV-beskyttelsen er 100%.
Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Drejefjeder
rammetype:Kliprammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.