Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraNormalglas - erstatningsglas til billedrammer

Normalglas - erstatningsglas til billedrammer

Normalglas - erstatningsglas til billedrammer
Mira
Produktnr.: MIR-NGL-10x15-H
fra 18,90 kr *

Standardglas til billedrammer


  • Almindeligt glas til billedrammer (floatglas), 2 mm tykt
  • Perfekt glat overflade
  • Klart og gennemsigtigt glas med en transmittans på ca. 83-90 %
  • Ikke refleksfrit
  • Beskytter billedet mod støv, vandstænk og snavs
  • Uden UV-filter
  • Med afrundede og slebne glaskanter for sikker billedmontering

OBS: Til billedrammer, der måler mere end 70 x 100 cm, anbefaler vi brudsikkert akrylglas i stedet for almindeligt standardglas.

Hvad er standardglas?

Standardglas er almindeligt glas, nærmere bestemt 2 mm tykt floatglas, som fremstilles ved hjælp af en moderne produktionsmetode, den såkaldte float-proces. Denne produktionsmetode sikrer en ensartet og perfekt glat overflade uden uønskede uregelmæssigheder som fx luftlommer eller striber.

Standardglas fra rammeproducenten mira er fremstillet af grønt glas, hvilket kan kendes på kanternes let grønne skær. Ved indramning af billeder med grønt glas kan intensiteten af billedets farver være let forandret på grund af materialets gennemskinnelighed. Nærmere bestemt har denne type glas en transmittans på ca. 83 % til 90 % ved lodret lysindfald. Den høje lysgennemtrængelighed medfører, at billedglasset opfattes som klart og gennemsigtigt.

Standardglas fra mira er ikke refleksfrit; det betyder, at glasset reflekterer lyset. Således har standardglas fra mira en reflektans, der kan sammenlignes med vinduesglas.

Standardglas beskytter mod støv, vandstænk, snavs og berøring, men det indeholder ikke UV-filter. Derfor anbefaler vi, at billeder i rammer med standardglas placeres på et sted uden direkte sollys.

Ved forarbejdningen af denne type standardglas til billedrammer bliver kanterne først afrundet og derefter slebet. Denne omhyggelige behandling giver glas uden skarpe kanter, så du nemt og sikkert kan indramme dine billeder uden risiko for at komme til skade.

Hvordan kan billedrammer med standardglas bruges til hvilke billeder?

Uden passepartout kan standardglas anbefales til fotos og trykte plakater.

Ved kultegninger, farveblyantstegninger, vandfarvebilleder, akvareller, billeder malet med vokskridt eller farvekridt samt blæk- og tuschmalerier skal der være en vis afstand til billedglasset. Ellers kan farverne hænge fast i glasset. Vi anbefaler derfor, at den slags billeder indrammes med passepartout.

Standardglas er velegnet til disse billedrammer


De forskellige typer billedglas

Glas til billedrammer

Hvad vil du gerne sætte i en ramme med glas? Ønsker du at indramme et særligt feriebillede, eller har du en værdifuld grafik, som skal i glas og ramme? Når du vælger glas til en billedramme, skal du både tage højde for, hvilken ramme du vil bruge, og hvad du ønsker at indramme. Det kan du blive meget klogere på i vores magasin.


Indramning med passepartout

En passepartout skaber en harmonisk overgang mellem billedet og rammen. Samtidig beskytter den eksklusive kartonramme billedet mod skadelige miljøpåvirkninger. Vil du vide mere om indramning af billeder med passepartout? Det kan du blive meget klogere på i vores magasin.

De forskellige typer billedglas
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.