Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraMuseumsglas - Antireflekterende UV-glas til billedrammer

Museumsglas - Antireflekterende UV-glas til billedrammer

Museumsglas - Antireflekterende UV-glas til billedrammer
Mira
Produktnr.: MIR-MGL-10x15-H
fra 108,30 kr *

Spejlfrit antirefleksbehandlet glas med UV-filter til billedrammer


 • Hvidt glas (floatglas) til billedrammer, 2 mm tykt
 • Perfekt glat overflade
 • Med holdbar, ridsefast coating
 • Maksimal lysgennemtrængelighed uden farveforvrængning
 • Antirefleksbehandlet glas med optisk interferensfilter
 • Reflektans reduceret til under 1 %
 • Beskytter billedet mod støv, vandstænk og snavs
 • Med UV-filter, ca. 70 % UV-beskyttelse

OBS: Til billedrammer, der måler mere end 70 x 100 cm, anbefaler vi brudsikkert akrylglas i stedet for glas.

Hvad er museumsglas?

Rammeglas i førsteklasses kvalitet kaldes i daglig tale også ”museumsglas”. Museumsglas består af 2 mm tykt floatglas, som fremstilles ved hjælp af en moderne produktionsmetode, den såkaldte float-proces. Denne produktionsmetode sikrer en ensartet og perfekt glat overflade uden uønskede uregelmæssigheder som fx luftlommer eller striber. Den glatte overflade er nem at rengøre og er desuden forsynet med en holdbar ridsefast coating.

Disse førsteklasses rammeglas fra rammeproducenten mira er fremstillet af hvidt glas, hvilket kan kendes på de helt gennemsigtige glaskanter. I modsætning til grønt glas er hvidt glas kendetegnet ved, at enhver form for farveforvrængning undgås, og samtidig er lysgennemtrængeligheden også højere. Det betyder, at man næsten ikke registrerer billedglasset; det virker nærmest usynligt.

Da der her er tale om spejlfrit glas med antirefleksbehandling og optisk interferensfilter, kan du nyde synet af dit billede uden generende lysrefleksioner. Reflektansen er under 1 %. Den minimale restrefleksion vil højst blive opfattet som et næsten umærkeligt blåt skær.

Det refleksfri glas beskytter mod støv, vandstænk, snavs og berøring. Desuden sørger glassets UV-filter med 70 % UV-beskyttelse for, at billedet ikke gulner, og at farverne ikke blegner.

Antirefleksbehandlet spejlfrit glas er egnet til disse typer billedrammer


 • Billedrammer med en nothøjde på mellem ca. 9 mm og 20 mm
 • Dobbeltglasrammer
 • Billedrammer uden rammekant (clipsrammer)
 • Fotorammer (portrætrammer)
 • Skifterammer
 • Dybe rammer med høj not og billedrammer med indbygget afstandsliste
 • Rammer til puslespil
 • LP-Rammer

Tip: Dette førsteklasses rammeglas er ideelt til sjældne samlerobjekter og til kunstværker, der har en stor økonomisk værdi eller affektionsværdi. Hvorfor ikke iscenesætte dine dyrebare skatte i en eksklusiv ramme, så de får den opmærksomhed, de fortjener? Her finder du vores udvalg af rammer fra Salvadori Cornici by Nielsen og billedrammer i massivt træ fra FDM’s exclusiv-serie.

Hvordan kan rammer med spejlfrit antirefleksbehandlet glas bruges til hvilke billeder?

Uden passepartout kan spejlfri glas med antirefleksbehandling anbefales til fotos og trykte plakater.

Ved kultegninger, farveblyantstegninger, vandfarvebilleder, akvareller, billeder malet med vokskridt eller farvekridt samt blæk- og tuschmalerier skal der være en vis afstand til billedglasset. Ellers kan farverne hænge fast i glasset. Vi anbefaler derfor, at den slags billeder indrammes med passepartout.


De forskellige typer billedglas

Glas til billedrammer

Hvad vil du gerne sætte i en ramme med glas? Ønsker du at indramme et særligt feriebillede, eller har du en værdifuld grafik, som skal i glas og ramme? Når du vælger glas til en billedramme, skal du både tage højde for, hvilken ramme du vil bruge, og hvad du ønsker at indramme. Det kan du blive meget klogere på i vores magasin.

Indramning med passepartout

En passepartout skaber en harmonisk overgang mellem billedet og rammen. Samtidig beskytter den eksklusive kartonramme billedet mod skadelige miljøpåvirkninger. Vil du vide mere om indramning af billeder med passepartout? Det kan du blive meget klogere på i vores magasin.

De forskellige typer billedglas
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.