Menu
AlleRammer.dkMærkerArtCANVASKileramme "Galeri" - efter mål

Kileramme "Galeri" - efter mål

Kileramme "Galeri" - efter mål
artCanvas
Produktnr.: ART-10102-SZ-H
78,80 kr *

Galerie-kilerammelister efter mål

  • Lister (løse) efter mål til kilerammer
  • Velegnet til udspænding af lærredsbilleder, stoffer og anden tekstil
  • Komplette listesæt til gør-det-selv-montage derhjemme
  • Listeprofil 4,2 x 2,8 cm (højde x bredde)
  • Lister med praktisk fer- notsystem
  • Fra 70 cm leverer artCANVAS automatisk tværliste(r) med
  • Med kiler til efterspænding af lærredet/stoffet
  • Fremstillet enten af massivt gran- eller fyrtræ
  • Kvalitet Made in Germany
  • Lærred ikke indeholdt i levering

Galerie-kilerammelisterne egner sig fremragende til opspænd af lærred og stoffer i mange størrelser. Du kan helt enkelt bestille det ønskede format. Standard-kilerammelisterne fås i mål fra 20 x 20 cm og den maksimale størrelse er 300 x 300 cm. Ved større formater bestemmer producenten selv, om og hvor mange tværlister, der er nødvendige og leverer dem sammen med resten af listerne til rammen.

Listerne medfølger løst og du monterer dem selv derhjemme: Takket være det praktiske fer- og notsystem skal du hverken bruge lim eller søm for at holde rammen stabilt sammen. Desuden får du kiler, som du til enhver tid kan efterspænde lærredet med.

I hvilke tilfælde er Galerie-kilerammelisterne de rigtige til mit lærred?

På grund af deres høje og brede profil er kilerammelisterne Galerie mere stabile end almindelige kilerammelister. De er dermed velegnede til store lærredsformater. Dybe kilerammer ser desuden bedre ud uden ramme. De er dermed det rigtige valg for dem, der ikke ønsker at indramme deres lærred . I en svæveramme eller billedramme med høj fals kommer Galerie-kilerammelisterne ikke til sin ret og vi anbefaler i stedet Standard kilerammelisterne fra artCANVAS til indramningen. Dertil kommer, at der stort set ikke findes billedrammer, der kan rumme en billeddybde på 4,2 cm.

Så hvis du mangler en kileramme med maksimal stabilitet og give afkald på indramning fordi du bedre kan lide billedet uden ramme, så er Galerie-kilerammelisterne det helt rigtige valg.

I hvilken størrelse skal jeg bestille min kileramme?

Målene, du angiver ved bestilling, er kilerammens ydre mål. Ved bestilling bør du tage højde for, at kilerammens ydermål er minde end lærredet så du kan spænde lærredet omkring kilerammen og fastgøre det bagpå.

Listeprofilerne er 4,2 cm høje. Dit lærred skal derfor på hver side være mindst 6 cm større end kilerammen.

Eksempel: Du bestiller en kileramme i formatet 100 x 150 cm (længde x bredde). Dit lærred skal have målene 112 x 162 cm (længde x bredde), så det kan slås godt omkring rammen og fastgøres med hæfteklammer.

Billedbeskrivelse

Montering af kilerammer i fire trin

Så snart du har modtaget listerne fra producenterne kan du gå i gang med montagen. Det eneste du skal bruge til montagen er en gummihammer. I kun 4 arbejdstrin sammensætter du din kileramme. Her kan du læse om, hvordan du gør.

Opspænding af lærred på kileramme

I en artikel i vores magasin fortæller vi, hvad for noget værktøj du skal bruge til at spænde lærredet op på kilerammen. Desuden har vi lavet en overskuelig sammenfatning af de enkelte trin

Billedbeskrivelse
Yderligere egenskaber
Sz2stdarticle:ART-102-H
rammetype:Kilerammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.