Menu
AlleRammer.dkHjælp - Produktlisten

1. Artikeludvalg – Optaget i varekurven

I hver artikels detaljerede oversigt skal du indgive den ønskede billedramme før prisens vises. D.v.s. Du vælger størrelsen, farven og evt. glasset. Systemet beregner automatisk prisen. Indgiv nu venligst den ønskede mængde. Ved at klikke på knappen »Bestil« bliver den ønskede bestilling optaget i varekurven

2. Varekurv

Når den første artiklen er blevet optaget i varekurven vises forneden i venstre side antallet af artikler i varekurven. „Vis varekurv“. Klikker du på denne knap, åbner din varekurv, hvor du kan foretage ændringer, inden du udfører din endelige bestilling.

3. Ændringer i varekurven

Du har følgende valgmuligheder: Fjern denne artikel fra varekurven. Eller lige ved siden af ændre på mængden af artiklen. En tidligere indgivelse i feltet „Mængde“ er selvfølgelig nødvendigt. Du kan afslutte varekurven og gå over til bestillingen.

4. Bestilling – Oplysninger om kunden/køber

Er du allerede kunde, vises navn og adresse fra den seneste bestilling, når du indgiver din oplyste e-mailadresse og dit password. De kan da stadig ændres. Ellers skal oplysningerne om kunden/køber skrives ind i denne formular. I begge tilfælde bekræfter du, at oplysningerne er korrekte ved at klikke på »Videre«

5. Bestilling – Oplysninger om betalingsmåde

Her skal du vælge en betalingsmåde. Du kan vælge mellem forudbetaling, debitering, efterkrav, faktura (begrænset, se generelle handelsbetingelser)
Ved forudbetaling overfører du pengene til vores konto, og vi sender varen, så snart vi har modtaget pengene.
Ved debitering tilbyder vi ligeledes 3% kontantrabat. Derfor trækkere vi af sikkerhedsmæssige grunde pengene fra din konto, før vi starter med udførslen af din bestilling. Denne fremgangsmåde ser vi os desværre nødsaget til at foretage for at undgå misbrug. Derfor tilbyder vi dig også denne forudbetalingsrabat.
Pr. efterkrav sender vi varen til dig, og du giver beløbet til pakkebudet, når du modtager pakken. Det bliver vi nødt til at beregne et ubetydeligt tillæg for.

I begge tilfælde bekræfter du, at oplysningerne er korrekte ved at klikke på knappen »Til kassen«. På den næste side skal du acceptere de generelle handelsbetingelser ved at klikke på kontrolkassen. Der har du mulighed for at læse dem igennem først.

Du kommer tilbage til varekurven ved at klikke på „Varekurv“. Ved at klikke på knappen »Send bestilling« bestiller du endeligt og bindende i vores shopsystem.

6. Mailinformation

Efter at du har udført skridt nummer 6 modtager du en bekræftelse på din bestilling pr. e-mail. En bestilling er først bindende, når vi har bekræftet den skriftligt hhv. leveret. Både bekræftelsen på bestillingen og ordrebekræftelse viser kontraktens indhold.

7. Kundelogin

Vores kundelogin er en vigtig del i vores moderne innovative shopsystem. Du har til enhver tid adgang til dit personlige kundelogin. Ved en bestilling skal du ikke indgive dit navn og adresse, og som stamkunde kan du bekvemt købe á conto (afhængig af omfanget af dit indkøb).

Har du yderligere spørgsmål? Ring til os. Vi hjælper dig gerne videre.

Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.