Menu
AlleRammer.dkRammestørrelseAlle FormaterGalleriramme Bella til 4 fotos

Galleriramme Bella til 4 fotos

Galleriramme Bella til 4 fotos
Walther
Produktnr.: WAL-VV499M-H
160,10 kr *

Collageramme Bella til 4 billeder

Har du svært ved at beslutte dig for hvilket billede der er dit yndlingsbillede? Collagerammen er altid en god løsning, hvis du ønsker at indramme flere billeder på samme tid. I modsætning til gallerirammen indrammes der ikke med flerdobbelt passepartoutudskæring. I stedet sammensættes portrætrammer enkeltvis som skaber en billedrammecollage.

Bella er en harmonisk collageramme med et romantisk design og nem håndtering, der passer godt til interiører i landhusstil og Shabby Chic. De fire billedplader i forskellig størrelse er fastgjort til hinanden og hver omviklet med en rustik snor. Billederne skubbes bag snoren og kan således let udskiftes. Bellas billedplader er alle overtrukket med en hvid patina og varierer i farve mellem lysegrå og cremehvid.

  • Harmonisk collageramme til ophængning
  • Passende til landhusstil og Shabby Chic
  • Rammestørrelse 41 x 46 cm
  • Fire farvede træplader, to gange i størrelse 16 x 16 cm og to gange i størrelse 19 x 24 cm
  • Billederne skubbes ind bagved en snor

Inspiration - Billedrammer fra Walther Design

Oplev Walther Designs farverige billedrammeverden. Sortimentet inkluderer forskellige billedrammetyper, såsom let håndterlige skifterammer, gallerirammer med passepartouter med flere udskæringer og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. Foruden gedigne rammematerialer af kunststof, aluminium og træ, fås også specielle rammemodeller lavet af grov spånplade, modeller med rhinestone-dekorationer, praktiske støttefødder og meget mere. Takket være deres store variation i et lavt prisleje har producenten Walther Design den perfekte kreative løsning til ethvert behov.

Yderligere egenskaber
rammetype:Gallerirammer
antal billeder:4
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.