Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraGalleriramme ART

Galleriramme ART

Galleriramme ART
Mira
 • 0,5 cm
 • 0,8 cm
Produktnr.: MIR-A502505001-PP2-H
fra 139,70 kr *

Galleriramme Art med passepartout med flere udskæringer

Gallerirammen Art har en 7,3 mm smal og afrundet listeprofil som imponerer med en høj formstabilitet. Trykfunktionen trykker billedet ind mod glaspladen. Hjørnesamlingssystemet gør det nemt at håndtere rammen og udskifte billedet. Gallerirammen Art fås i mange forskellige farver, herunder den klassiske model i hvid eller sort, i elegant blank metal - takket være platin, med sølv og guldfarvede lister eller i en smart gul eller grøn. Art leveres inklusiv en passepartout med flere udskæringer, bagved hvilken, der kan placeres fire billeder - to i mindre formater, og to i større formater.

 • Stabil kunststofprofil, modstandsdygtig listeoverflade.
 • Med passepartout med fire udskæringer til to billeder i mindre formater, og to billeder i større formater (formaterne varierer i forhold til billedrammens størrelse)
 • Stort udvalg af farver for et variabelt design (fra klassisk til elegant og trendy)
 • 2 mm standard- og antireflekterende glas (floatglas) af høj kvalitet; 2 mm kunstigt glas med UV-beskyttelse og valgfri antireflekterende side
 • På begge sider glat 2 mm MDF-bagplade
 • Vægophæng på bagpladen til høj- og tværformat.
 • Indpakket i beskyttelsesfilm, fra format 30x40 cm med kartonhjørner

Mira glas

Der kan vælges imellem normalt, antireflekterende og kunstigt glas, samt optisk antireflekterende True Color Super Clear glas. Floatglas benyttes til normalt og anti-reflekterende glas, hvilket sammenlignet med det betydeligt billigere maskineglas ikke udviser nogen ujævnheder. En helt plan overflade er særligt vigtig når det drejer sig om større formater. De afgørende fordele ved kunstigt glas er den lave vægt, den høje UV-beskyttelse og brudsikkerheden. Derfor bruges billedrammer med kunstigt glas ofte i offentlige rum, såsom skoler, børnehaver, hospitaler og offentlige institutioner. Formater, der er større end 70x100 cm, tilbydes kun med brudsikkert kunstigt glas.

 • Ved standardglas er der tale om reflekterende klart glas.
 • Det antireflekterende glas af høj kvalitet er ætset på den ene side, hvorved overfladen bliver mat og således spreder det indfaldende lys. Glaspladen bør ligge direkte på billedet, da glaspladen med tiltagende afstand bliver mælkeagtig og mat.
 • Ved kunstigt glas er der tale om brudsikkert akrylglas. Hos denne producent har det kunstige glas en antireflekterende side, så det valgfrit også kan bruges som antireflekterende glas. Bemærk: Akrylglaspladen har en gennemsigtig beskyttelsesfilm på begge sider, som skal fjernes.
 • True Color Super Clear- glasset er antireflekterende på begge sider (ingen ætsning), og reducerer refleksionerne til et minimum. Glasset giver en perfekt farvegengivelse og en gennemsnitlig UV-beskyttelse.
Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:Stifter (Flexstifter)
Størrelse
kantbredde:0,5 cm
kantdybde:0,8 cm
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Hjørneforbinder
rammetype:Gallerirammer
antal billeder:4
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.