Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse42x59,4 cm (A2)Duplexo Doppelglas-vægramme

Duplexo Doppelglas-vægramme

Duplexo Doppelglas-vægramme
Mira
Produktnr.: MIR-DPX029742-03-H
fra 652,10 kr *

Duplexo dobbeltglas-vægramme

Med Duplexo dobbeltglas-vægrammen kan du indramme dit billede svævende i en billedramme. I stedet for en bagvæg har denne ramme en yderligere glasplade, så man kan se væggen bagved rammen. På denne måde skabes der med glas-passepartouten en optisk virkning som er helt speciel. Man ser ikke kun vægfarven og strukturen omkring billedet, men billedet svæver også over væggen og der opstår en behagelig dybdeeffekt.

Billedet placeres mellem to glasplader og kan derefter indsættes i den specielt-udformede rammeprofil. I modsætning til Duplexo-dobbeltrammen med støttefod, holdes rammestykket ved indsætning af billedet ikke fast med magneter, men fastgøres med stabile skruer. Således er stabilitet også optimalt sikret selv ved store formater.

Glas-passepartout:

Hvis man lægger et mindre billede ind i denne ramme, kan man takket være den dobbelte glasplade se igennem rammen ved kanten af billedet. Duplexo-rammen er således også ideel til dem, der ønsker at indramme deres billede med en glaspassepartout.

Information vedr. dobbeltglas-vægrammen:

  • Profil af massivt træ
  • Et rammestykke er fastgjort med to skruer, som er formonteret ved leveringen.
  • Leveringen er inkl. 2 glasplader, hvorimellem billedet kan monteres.
  • De medfølgende vægophæng kan efter ønske monteres til høj- eller tværformat.

Tip: Ud over fotografier, plakater og tegninger er denne dobbeltglas-vægramme også ideel til indramningen af batik eller papyrus.

Yderligere egenskaber
rammetype:Doppeltrammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.