Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraDobbeltglas billedholder

Dobbeltglas billedholder

Dobbeltglas billedholder
Mira

Rammeløs billedholder med dobbeltglas

Produktnr.: MIR-109013-dop-H
fra 87,30 kr *

Rammeløs dobbeltglas-billedholder fra Mira


  • Denne nyskabelse fra mærkeproducenten Mira er en rammeløs billedholder, hvor billedet er placeret mellem to glasplader. De to glasplader, der både fås som normalt og antireflekterende glas, fastgøres på bagsiden ved hjælp af krydsende fleksible spændefjedre.
  • I formaterne fra 9 x 13 cm op til 28 x 35 cm, er hver billedholder forsynet med et spændefjederkryds og fra 30 x 40 cm er billedholderne forsynede med en spændefjeder-rombe (4 spændefjedre).
  • Klemmerne på spændefjedrene er forsynede med øskner, som vender hen mod væggen, hvilket gør det muligt at hænge rammen op i høj- eller tværformat.
  • En billedholder med dobbelt glas giver mulighed for at nyde fuld frihed i forhold til arrangementet af billedet. Man kan fx ved mindre formater bruge passepartouter til at indsætte en passende forbindelse mellem den gennemsigtige kant og billedet. Afhængigt af valget af passepartoutens farve kan man opnå en dybdeeffekt eller en fremhævelse af billedmotivet. Med sin afdæmpede elegance og de forskellige anvendelsesmuligheder tilpasser denne nyudviklede rammeløse billedholder fra Mira sig ubesværet til næsten enhver omgivelse, såvel som til mange forskellige slags motiver.
  • OBS Billedmotiv og passepartout er ikke inkluderet i tilbuddet.
Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Klemmefjeder
rammetype:Kliprammer
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.