Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse21x29,7 cm (A4)Clipramme

Clipramme

Clipramme
Mira
Produktnr.: MIR-1010015-H
fra 11,60 kr *
Kan leveres øjeblikkeligt.


Rammeløs billedholder

Clipsrammen, også kaldet "rammeløs billedholder", er den prisvenlige udrustning til et billede. Det er en billedramme uden rammelister hvor glaspladen og bagpladen holdes sammen med clips.

Clipsramme fra Mira

  • 2 mm floatglas af høj kvalitet. Det 2 mm kunstige glas har en valgfri antireflekterende side og er udrustet med en høj UV-beskyttelse.
  • Alle billedrammer er forsynede med vægophæng til høj- og tværformat.
  • Fra størrelse 30x40cm med ekstra sikre vægophæng på HDF-bagpladen i høj- og tværformat. Ved mindre formater hænges rammen op direkte i clipsene.
  • Enkeltvis indpakket i Ssyrofoamemballage og PE-film.

Mira clipsrammerne fås i mange standardformater fra 10x15 cm til 70x100 cm, hvoraf fire er i DIN-format og fire er i kvadratisk format. For øvrigt tilbyder vi også rammeløse billedholdere i specialstørrelser efter mål.

Mira glas

Der kan vælges imellem normalt, antireflekterende og kunstigt glas, samt optisk antireflekterende True Color Super Clear glas. Floatglas benyttes til normalt og anti-reflekterende glas, hvilket sammenlignet med det betydeligt billigere maskinglas ikke udviser nogen ujævnheder. En helt plan overflade er særligt vigtig når det drejer sig om større formater. De afgørende fordele ved kunstigt glas er den lave vægt, den høje UV-beskyttelse og brudsikkerheden. Derfor bruges billedrammer med kunstigt glas ofte i offentlige rum, såsom skoler, børnehaver, hospitaler og offentlige institutioner. Formater, der er større end 70x100 cm, tilbydes kun med brudsikkert kunstigt glas.

  • Ved normalt glas er der tale om reflekterende klart glas.
  • Det antireflekterende glas af høj kvalitet er ætset på den ene side, hvorved overfladen bliver mat og således spreder det indfaldende lys. Når glasset ligger direkte på billedet, bliver sigtbarheden igen klar.
  • Ved kunstigt glas er der tale om brudsikkert akrylglas. Hos denne producent har det kunstige glas en antireflekterende side, så det valgfrit også kan bruges som antireflekterende glas. Bemærk: Akrylglas-siden har en gennemsigtig beskyttelsesfilm på begge sider, som skal fjernes.
Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Klemmefjeder
rammetype:Kliprammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.