Menu
AlleRammer.dkMærkerMiraAlu-puslespilsramme til 2000 brikker

Alu-puslespilsramme til 2000 brikker

Alu-puslespilsramme til 2000 brikker
Mira
Produktnr.: MIR-10275098001-H
fra 1.224,50 kr *

Puslespilsramme i aluminium - Den specielle billedramme til puslespil!

Puslespilsrammen er skabt til standardmålene på de fleste pulsespil og er specielt skræddersyet til puslespilsentusiasters behov. Denne puslespilsramme er en aluminiumsramme, som fås i mange farver og som sammen med akrylglasset er let og brudsikker. På grund af stabiliteten fås lister med en sidelængede på over 1 meter kun med » aluminiumsprofilen Quadro. I mindre formater er » puslespilsrammen i kunststof et godt alternativ.

Highlights vedr. puslespilsrammen i aluminium

  • Puslespilsrammen kan lægges direkte på bagpladen, som fungerer som et stabilt underlag. Således kan puslespillet let flyttes og lægges væk når man holder pause.
  • Det brudsikre og lette kunstige glas placeres derefter på det færdige puslespil og rammen skubbes ind sidelæns. Således behøver puslespillet ved indramningen ikke at blive vendt på om.
  • Aluminiumsprofilen er yderst stabil og holdbar på trods af sit smalle udseende. Derfor er puslespilsrammen i aluminium også ideel til store puslespil og en hyppig udskiftning af motivet.
  • Specielle huller i profilen fungerer som vægophæng. Aluminiumsrammen kan dog også uden problemer hænges op overalt på profilens længde da den er yderst formstabil.
  • Yderligere information og vejledning vedr. indramming med puslespilrammen.
Generelt
materiale:aluminium
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
Puzzleteile:2000 brikker
lukning på bagsiden:Trykfjeder
rammetype:Puslespilsramme
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.