Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse35x50 cmAlurammer Profil R

Alurammer Profil R

Alurammer Profil R
Roggenkamp
 • 0,4 cm
 • 2,1 cm
Produktnr.: ROG-10022-H
fra 419,80 kr *

Profil R skifterammer fra Roggenkamp

De prisbelønnede skifterammer fra Roggenkamp udmærker sig ved deres fremragende kvalitet, og de opfylder de højeste krav. Den højglanspolerede, eloxerede, afrundede profil virker let og elegant.

I over 30 år har Roggenkamp fremstillet højkvalitets skifterammer, der kendetegnes ved tidløst design, nem håndtering, stabilitet og lang levetid. Roggenkamprammer har enkle former, som ikke retter sig efter en særlig modetrend. Overfladerne er neutralt udformet og lader billedet komme til sin ret.

Roggenkamps rammer er blevet prisbelønnet flere gange, senest blev deres træ-skifteramme udmærket med en "Design-Plus"-pris på Frankfurter Messen i 1999.

Bestil venligst din ramme i dit billedformat. Den angivne pris er en meterpris beregnet udfra omkredsen af rammen. Eksempel: Bredde 35 cm x Højde 45 cm = 35+35+45+45 = 160 cm billedomkreds.
Bemærk: Rammer fremstillet efter mål er særproduktioner og kan derfor ikke byttes!

Information om Profil R skifterammer fra Roggenkamp:

 • Roggenkamp-rammer leveres med 3mm Floatglas, slebne kanter, ved refleksfrit glas er overfladen ætset.
 • Højglans eloxeret overflade (Hvid: Malet overflade). Den eloxerede overflade er ikke omtålelig og er langtidsbeskyttet mod påvirkninger fra det omgivnde miljø.
 • Høj formstabilitet på profilen. Stabile hjørnesamlinger holder også store rammer sikkert sammen.
 • Det syrefrie 400g/m2 karton er bagstykke på alle Roggenkamprammer.
 • Dybde ca 6 mm.
 • Et let tryk på Roggenkamp-stålfjederen, et lille drej - og straks er fjederen udløst eller fast lukket i rammen. Fjedermekanismen virker på samme tid som ophæng og tillader yderligere indlæg på op til 5 mm.

Alurammer Profil R, 30 x 40 cm, guld

Information om glasset fra Roggenkamp:

Fra Roggenkamp modtager du som standard 3 mm Floatglas med slebne kanter. Til originaltro kunstnydelse tilbyder Roggenkamp Mirogard Museumsglas, et interferensoptisk antirefleks specialglas.
Acrylgrlas er brudsikkert, let og beskytter billedet mod skadelige UV-stråler.

 • Normalglas: Klart Floatglas, skinnende i 3 mm tykkelse, grundet materialets egenskaber har det en svagt grøn farvetone, som giver en mindre ændring i farvegengivelsen af billedet.
 • Antirefleksglas: Glasset er matteret på den ene side og derfor opstår der næsten ikke nogen spejlinger. Billedet skarphed, lys og farvegengivelse er indskrænket og bevirker en hvis mathed i farverne. Anvendes en passepartout til at skabe afstand til glasset, kommer billedet til at fremstå en smule uklart.
 • Mirogard Museumsglas: Ved hjælp af interferensoptisk dypbehandling tilbyder dette eksklusive glas en særdeles god gennemtrængelighed for lys, farver og billedskarphed, og det er så godt som refleksfrit.
 • Kunstglas: Plexiglas er meget brudsikkert og har en væsentligt lavere vægt end normalt glas. Materialet er farveneutralt og har en særdeles god gennemtrængelighed for lys, farve og billedskarphe, og det giver næsten 100% UV-beskyttelse.
Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
kantbredde:0,4 cm
kantdybde:2,1 cm
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Drejefjeder
rammetype:Aluramme
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.