Menu
AlleRammer.dkRammetypeSkifterammeAlurammer Profil B - specialudskæring

Alurammer Profil B - specialudskæring

Alurammer Profil B - specialudskæring
Roggenkamp
 • 1 cm
 • 2 cm
Produktnr.: ROG-30022-SZ-H
fra 636,20 kr *
,

Aluramme Profil B i førsteklasseskvalitet - specialmål

De prisvindende alurammer fra Roggenkamp er kendetegnede ved en fremragende kvalitet og imødekommer de højeste krav. Den afbalancerede runding på Profil B får alurammen til at virke lys og flad.

I mere end 40 år har den øst-vestfalske producent Roggenkamp produceret kvalitetsrammer af træ og aluminium i førsteklasseskvalitet, hvilke er kendetegnede ved et tidløst design, høj funktionalitet, formstabilitet og en lang levetid. Roggenkamp-billedrammerne har enkle, klare former, uafhængigt af den aktuelle modetrend. Overfladerne er neutrale og lader billedets virkning komme til sin fulde ret.

Aluramme Profil B fra Roggenkamp

 • Rund, bred og stabil profil.
 • Roggenkamp-rammerne fås som standard med 3 mm kantslebet floatglas, overfladen på det blændfrie antireflekterende glas er ætset mat på den ene side.
 • Højblank eloxeret overflade (hvid: belagt overflade). Alurammens eloxerede overflade er robust og permanent beskyttet mod miljøpåvirkninger.
 • Høj formstabilitet. Stabile hjørnesamlinger holder også store rammer sikkert sammen.
 • Det syrefrie 400 g/m² karton danner baggrunden for alle Roggenkamp-rammerne.
 • Dybde ca. 6 mm
 • Ved et let tryk på Roggenkamp-stålfjedrene og en kort omdrejning er fjederen hurtigt løsnet eller sat fast igen i rammeprofilen. Den riflede fordybning i fjedermekanismen fungerer samtidig som vægophæng.

Alurammer Profil B, 30 x 40 cm, sølv mat

Nem udskiftning af billedet

Ved et let tryk på Roggenkamp-stålfjedrene og en kort omdrejning er fjederen hurtigt løsnet eller sat fast igen i rammeprofilen. Den riflede fordybning i fjedermekanismen fungerer samtidig som vægophæng, og tillader yderligere indlæg op til 5 mm tykkelse.

Roggenkamp glas

Roggenkamp-rammerne fås som standard med 3 mm kantslebet floatglas. Til den originaltro kunstnydelse, tilbyder Roggenkamp glasset Mirogard Museumsglas - et antireflekterende specialglas. Det kunstige glas af akryl er brudsikkert, let og beskytter billedet mod skadelige UV-stråler.

 • Normalt glas: Klart floatglas, blankt med en tykkelse på 3 mm. På grund af materialeegenskaberne har glasset en svag lysegrøn farve og giver derfor en let reduceret farvegengivelse af billederne.
 • Anti-reflekterende glas: Glasset er mat på den ene side, der opstår derfor næsten ingen refleksioner. Billedets skarphed, lys og farvegengivelse er begrænset, hvilket medfører en let mat farvegengivelse. Med en passepartout bliver billedet let sløret grundet afstanden til glaspladen.
 • Mirogard Museumsglas: Takket være interferens-belægningen giver dette eksklusive glas en meget god permeabilitet for lys, farve og skarphed og er næsten fri for refleksioner.
 • Akrylglas: Akrylglas (Plexiglas) er meget brudsikkert og har en væsentlig lavere vægt end glas. Materialet er farveneutralt og har en meget god permeabilitet for lys, farve og skarphed og giver næsten 100% UV-beskyttelse.
 • Antireflekterende akrylglas: Det blændfrie akrylglas er ætset mat på den ene side, det har de typiske plexiglasegenskaber og fremkalder næsten ingen refleksioner. På grund af mikroætsningen er billedskarpheden og farvegengivelse noget begrænset, især hvis du bruger en passepartout. UV-beskyttelsen er 100%.

XL-formater og specialglas

På forespørgsel leverer vi også betydeligt større formater op til 120x180 cm billedstørrelse med brudsikkert og let akrylglas. Yderligere fås også specielt hvidglas, ridsebestandigt akrylglas samt Mirogard Museumsglas plus og protect. Du er velkommen til at kontakte os, så udregner vi gerne et personligt tilbud til dig.

 

Generelt
kroge:Højde og bredde
indskydere:indskydere
Størrelse
kantbredde:1 cm
kantdybde:2 cm
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Drejefjeder
rammetype:Aluramme
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.