Menu
AlleRammer.dkRammestørrelse40x50 cmAluramme serie 403

Aluramme serie 403

Aluramme serie 403
Aicham-Larson-Juhl
  • 0,98 cm
Produktnr.: AIC-403010123D170-23-H
fra 275,70 kr *

Aluminiumsramme CLARK fra Larson-Juhl

Med mærket CLARK by Larson-Juhl præsenterer den verdensførende producent inden for produktion og distribution af billedrammer sine højkvalitets-forarbejdede aluminiumsprofiler, hvilke specielt er designet til unikke, sofistikerede indramninger.

Disse aluminiumsrammer er ikke almindelige skifterammer med drejefjeder-mekanisme, da de enkelte aluminiumsprofiler på denne ramme skrues sammen med specielle hjørneforbindelser. Fordelen ved denne type ramme er, at den giver stor mulighed for individuel tilpasning, da rammen stort set kan bruges til alle specialstørrelser, forskellige slags højkvalitets-glas og bagplader, hvilke efter forespørgsel sågar kan bestilles hos os. Derfor er rammerne primært egnede til enkeltstående, langfristede indramninger i høj kvalitet.

Information vedr. CLARK aluminiumsramme

  • Enkle, retlinede aluminiumsprofiler i klassisk, tidløst design.
  • Mulighed for forskellige slags glas - til dels også højkvalitets-glas. For interferens-optisk antireflekterende museumsglas med UV-beskyttelse ligger Clarity-glasset for eksempel fremragende prismæssigt.
  • I kraft af anodisering og vådmaling i høj kvalitet tilbydes et stort udvalg af attraktive og langtidsholdbare farver.
  • Bemærk: Denne billedramme skal ved udskiftning af billedet åbnes og lukkes i hjørnerne med en skruetrækker. Ved udskiftning af billedet anbefaler vi kun at løsne den ene af de korte aluminiumsstykker og tage glasset ud sammen med bagpladen. Derefter lægges billedet nemt og bekvemt imellem bagpladen og glasset, som derefter skubbes tilbage i aluminiumsrammen. Herefter kan aluminiumsstykket nu skrues fast på rammen igen.

Forskellige versioner

De anodiserede aluminiumslister fremhæver med deres enkle eller tværbørstede overflade det elegante udseende. Derudover fås et antal af billedramerne med ægte træfiner i høj kvalitet, som på grund af den særlige produktionsmetode på ingen måde hverken synes eller føles ringere end en reel træramme, og som derudover har en høj stabilitetsevne specielt hvad angår store formater. Et antal af listerne i CLARK-serien fås også med en pulverbelægning, som både visuelt og holdbarhedsmæssigt bringer de ædle billedrammer op på et højere niveau og lever op til de højeste standarder indenfor overfladedesign.

Bagpladen

Disse aluminiumrammer bliver fremstillet med en bagplade lavet af højkvalitets-foamboard. Denne specielle, konserverende og syrefrie plade af ekspanderet polystyren beskytter dit billede mod skadelige stoffer bagfra, som udgår fra almindelige MDF-bagplader og beskadiger billedet. Bagpladen trykkes fast under profilen ved hjælp af fleksible fjedre. Da profilens aluminiumslister holdes sammen ved hjælp af ​​hjørnebeslag, har du brug for en skruetrækker når du skal udskifte billedet.

Bredt udvalg af forskellige glastyper

Aluminiumsrammerne kan leveres med flere typer af kvalitetsglas, fra enkelt normalt glas til museumsglas af høj kvalitet. Således kan du også ramme fotografier, tryk eller originaler bæredygtigt, holdbart og sikkert ind. Især UV-strålerne i dagslys og i kunstigt lys er ugunstige for dine billeder og er en sand farvedræber. Du kan vælge mellem:

  • Normalt glas (vinduesglas)
  • Antireflekterende glas (ætset overflade)
  • Akrylglas / Antireflekterende Akrylglas
  • Clarity UV 70
  • Mirogard / Mirogard UV
Generelt
materiale:aluminium
Størrelse
kantdybde:0,98 cm
Yderligere egenskaber
produktlinje:Clark
lukning på bagsiden:Værktøj (Skruetrækker)
rammetype:Aluramme
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.