Menu
AlleRammer.dkMærkerDEHAAluramme Spika med distanceliste

Aluramme Spika med distanceliste

Aluramme Spika med distanceliste
Deha
Produktnr.: DEH-55A2-007-9016-H
fra 297,10 kr *

Aluramme Spika med distanceliste

Ved valget af en billedramme fra mærket DEHA får du en robust kvalitetsramme, som er produceret i Tyskland. Hos DEHA finder du et stort udvalg af aluminiumsrammer i stort set alle populære profilformer og i et til tider særdeles stort farveudvalg. Ud over den fremragende forarbejdning af råmaterialerne af høj kvalitet imponerer DEHA aluminiumsrammerne særligt i kraft af deres stabilitet, holdbarhed, deres lave vægt (især med det lette akrylglas) og deres store bæreevne - selv ved en ofte udskiftning af billedet.

Aluminium er et fremragende materiale til billedrammer. For ud over dets stabilitet og lethed kan man med aluminium kombinere og realisere næsten enhver profilform og design med et væld af lakerede og eloxerede, børstede og glatte overflader. I modsætning til billedrammer som er fremstillet af træ, er smalle aluminiumsrammeprofiler betydeligt mere stabile og kan fortrinligt benyttes på diskret vis selv til store billedformater.

DEHA har et stort udbud af aluminiumsrammer, som takket være deres høje kvalitet og komfortable drejefjederlukninger gør en ofte udskiftning af billedet og monteringen på væggen legende let. Funktionelle aluminiumsprofiler til en tidløs indramning i førsteklasseskvalitet: Det er, hvad mærket DEHA Design står for.

Aluramme Spika med distanceliste

  • Alurammen Spika fås i de mest populære matte og blanke eloxerede farver samt i lakeret hvid RAL 9016. Profilen er særlig solid og stabil, hvilket betyder, at den også kan bestilles i specialmål i store formater. Med den 15 mm dybe distanceliste bruges denne billedrammeprofil også til DEHA’s trøjeramme.
  • I kraft af distancelisten skaber aluminiumsrammen en behagelig dybdeeffekt og er derfor, ud over til almindelige billeder, også ideelt egnet til svævende kunstværker såvel som til billeder med flade monterede objekter.
  • Denne aluminiumsramme i førsteklasseskvalitet "Made in Germany" har mange anvendelsesmuligheder og giver langvarig glæde.
  • Pålidelig og stabil forarbejdning af geringhjørnerne.
  • En kant bagpå profilen sikrer fastgørelsen af de nemme drejefjederlukninger og bidrager hermed til aluminiumsrammens stabilitet og forhindrer ved store formater at aluminiumlisterne bøjes.
  • Stabile drejefjedre af høj kvalitet med integreret højde- og side-korrektion for en nem ophængning i høj-eller tværformat.
  • Syrefrit kartonindlæg (250 g / m²) i hver billedramme som baggrund og til beskyttelse af dit billede.
  • Kantslebet 2 mm normalt og antireflekterende glas af høj kvalitet. I store formater fra 70x100 cm endda 3 mm tyk. Alternativt fås også UV-beskyttende akryl- og antireflekterende akrylglas samt interferensoptisk antireflekterende museumsglas.
  • Fås i 33 standardformater fra 20x28 cm til 70x100 cm eller 100x140 cm samt i meget store specialstørrelser.
Generelt
materiale:aluminium
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
lukning på bagsiden:Drejefjeder
rammetype:Distancerammer
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.