Menu
AlleRammer.dkMærkerDEHAAluramme Antares

Aluramme Antares

Aluramme Antares
Deha
Produktnr.: DEH-40A2-007-BORN-H
fra 305,50 kr *

Aluramme Antares

Ved valget af en billedramme fra mærket DEHA får du en robust kvalitetsramme, som er produceret i Tyskland. Hos DEHA finder du et stort udvalg af aluminiumsrammer i stort set alle populære profilformer og i et til tider særdeles stort farveudvalg. Ud over den fremragende forarbejdning af råmaterialerne af høj kvalitet imponerer DEHA aluminiumsrammerne særligt i kraft af deres stabilitet, holdbarhed, deres lave vægt (især med det lette akrylglas) og deres store bæreevne - selv ved en ofte udskiftning af billedet.

Aluminium er et fremragende materiale til billedrammer. For ud over dets stabilitet og lethed kan man med aluminium kombinere og realisere næsten enhver profilform og design med et væld af lakerede og eloxerede, børstede og glatte overflader. I modsætning til billedrammer som er fremstillet af træ, er smalle aluminiumsrammeprofiler betydeligt mere stabile og kan fortrinligt benyttes på diskret vis selv til store billedformater.

DEHA har et stort udbud af aluminiumsrammer, som takket være deres høje kvalitet og komfortable drejefjederlukninger gør en ofte udskiftning af billedet og monteringen på væggen legende let. Funktionelle aluminiumsprofiler til en tidløs indramning i førsteklasseskvalitet: Det er, hvad mærket DEHA Design står for.

Skifteramme Antares i aluminium

  • Alurammen Antares’ bredere og let afrundede profil fås i flere mat-eloxerede farver med en markant børstet overflade samt i to blanke eloxerede og glatte farvetoner. Alurammen Antares findes også med en smallere 2,3 cm bred profil under navnet Capella samt med en bredere 4 cm bred profil under navnet Nashira.
  • Denne aluminiumsramme i førsteklasseskvalitet "Made in Germany" har mange anvendelsesmuligheder og giver langvarig glæde.
  • Pålidelig og stabil forarbejdning af geringhjørnerne.
  • En kant bagpå profilen sikrer fastgørelsen af de nemme drejefjederlukninger og bidrager hermed til aluminiumsrammens stabilitet og forhindrer ved store formater at aluminiumlisterne bøjes.
  • Stabile drejefjedre af høj kvalitet med integreret højde- og side-korrektion for en nem ophængning i høj-eller tværformat.
  • Syrefrit kartonindlæg (250 g / m²) i hver billedramme som baggrund og til beskyttelse af dit billede.
  • Kantslebet 2 mm normalt og antireflekterende glas af høj kvalitet. I store formater fra 70x100 cm endda 3 mm tyk. Alternativt fås også UV-beskyttende akryl- og antireflekterende akrylglas samt interferensoptisk antireflekterende museumsglas.
  • Fås i 34 standardformater fra 20x28 cm til 70x100 cm eller 100x140 cm og kan på forespørgsel leveres i specialmål.
Generelt
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
rammetype:Aluramme
lukning på bagsiden:Drejefjeder
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.