Menu
AlleRammer.dkMærkerFrames FactoryAluramme Amelia

Aluramme Amelia

Aluramme Amelia
FramesFactory
Produktnr.: FAC-RA554-88-1015-1-H
fra 49,60 kr *

Billedrammen Amelia af aluminium

Hos Frames Factory finder du et stort udvalg af forskellige billedrammer. Du finder en ramme for enhver smag og indenfor mange forskellige produktgrupper. Billedrammen af aluminium er stabil og underlagt meget præcis forarbejdning. Den enkelte formgivning er helt i overensstemmelse med tidens moderne trend og samtidige tidløse design. Alurammen fra Frames Factory overbeviser med elegance og det helt rigtige forhold mellem pris og kvalitet.

Information om produktet

  • God kvalitet til en fantastisk pris
  • Tidløs, enkelt og universel rammeprofil egner sig til stort set alle billedmotiver.
  • Alurammen overbeviser med klassiske og elegante profiler.
  • Mange standardformater i populære farver.
  • Passepartouts på 1,4 mm passer rigtig godt i billedrammerne.
  • Stående ramme i høj- og tværformat op til 18x24 cm
  • Solide MDF-ryg på op til 50x70 cm med stabilt vægophæng til høj- og tværformat.
  • Kunstglasset er på begge sider forsynet med folie, der beskytter mod ridser. Folien fjernes før du placerer billedet i rammen.
AlleRammer eksperten Ingo

Ekspertens mening

Alurammen Amelia er den ideelle billedramme til prisorienterede kunder .

AlurammenAmelia fra Frames Factory bliver grundet dens fordelagtige pris  gerne og ofte bestilt af vores kunder. Den smale og let afrundede profil er tidløs, neutral og passer afhængigt af farven til stort set ethvert motiv og de fleste typer af indretning.

Afhængigt af formatet leveres denne billedramme med praktiske fjederklemmer eller drejefjeder på ryggen, hvilket gør det rigtig let at sætte billedet i ramme og skifte billeder. Ryggen består af en stabil MDF-plade, der giver alurammen Amelia dens stabilitet.

Et minus ved denne aluramme er bearbejdningen af geringshjørnerne. Sammenlignet med alurammer med højere pris er hjørnerne blandt andet langt skarpere og ikke altid lige pæne. Det skyldes jo langt hen ad vejen aluminiummets relativt lave kvalitet, og det gør det meget følsomt og det får lettere ridser og buler end aluprofiler i høj kvalitet.

Kunstglas er fremstillet af en meget tynd plade, der også er relativt resistent overfor ridser og lignende. De prisbillige aluprofiler og det tynde kunstglas er hovedgrundene til, at alurammen Amelia virker mindre stabil og let direkte sammenlignet med andre og dyrere alurammer.

Konklusion:

Alurammen Amelia er den ideelle billedramme til prisorienterede kunder, der ikke har noget imod de små kvalitetsdetaljer. En vis kvalitativ tolerance hører således med til købet af denne billedramme, der fås til en utrolig fordelagtig pris. Når dit billede hænger på væggen så vil rammens små svagheder ikke længere være synderligt at se.

Generelt
materiale:aluminium
kroge:Højde og bredde
Størrelse
Yderligere egenskaber
rammetype:Aluramme
Kunder, der har købt denne artikel, køber også:
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.