Menu
AlleRammer.dkRammetypeGallerieramme8'er Galleriramme Bavarian Heart

8'er Galleriramme Bavarian Heart

8'er Galleriramme Bavarian Heart
Walther
Produktnr.: WAL-QY899L-H
352,20 kr *

Collageramme Bavarian Heart til otte billeder

Har du svært ved at beslutte dig for hvilket billede der er dit yndlingsbillede? Collagerammen er altid en god løsning, hvis du ønsker at indramme flere billeder på samme tid. I modsætning til gallerirammen indrammes der ikke med flerdobbelt passepartoutudskæring. I stedet sammensættes portrætrammer enkeltvis som skaber en billedrammecollage.

Collagerammen Bavarian Heart er velegnet til otte billeder og spreder rustik magi. De otte portrætrammer, der er fastgjort til hinanden, har alle en bred flad profil af træ, to er hjerteformede, to er firkantede og fire er rektangulære. Listeoverfladen er let udvasket og imponerer med det smukke samspil mellem de reflekterende træstråler og de mørkere årringe. Collagerammen er også dekoreret med et hjerte som er fastgjort til en rustik snor. De otte billeder fremhæves med et omkransende stofbånd, som du kan bestille i enten rød-hvid eller blå-hvid farve Collagerammen er velegnet til fotoformaterne to gange 7,5 x 7,5 cm, to gange 9 x 13 cm, to gange 10 x 15 cm, én gang 5,3 x 5,3 cm og én gang 8 x 8,3 cm.

  • Rammelister: Rustik flad profil; to hjerteformede, to firkantede og fire rektangulære rammer
  • Farve: Mørkt naturtræ med blå-hvidt eller rød-hvidt stofbånd
  • Materiale: Træ
  • Billedformat: Velegnet til otte billeder, forskellige formater
  • Glas: Klart glas
  • Bagplade: MDF
  • Emballage: Indpakket i beskyttende karton

Inspiration - Billedrammer fra Walther Design

Oplev Walther Designs farverige billedrammeverden. Sortimentet inkluderer forskellige billedrammetyper, såsom let håndterlige skifterammer, gallerirammer med passepartouter med flere udskæringer og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. Foruden gedigne rammematerialer af kunststof, aluminium og træ, fås også specielle rammemodeller lavet af grov spånplade, modeller med rhinestone-dekorationer, praktiske støttefødder og meget mere. Takket være deres store variation i et lavt prisleje har producenten Walther Design den perfekte kreative løsning til ethvert behov.

Yderligere egenskaber
vægt:1,55 Kg
rammetype:Gallerirammer
anledning:100
produktlinje:Country Style
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.