Menu
AlleRammer.dkMærkerwalther design2'er Galleriramme Bavarian Heart, blå

2'er Galleriramme Bavarian Heart, blå

2'er Galleriramme Bavarian Heart, blå
Walther
Produktnr.: WAL-QY215L-H
138,60 kr *

Multiramme Bavarian Heart til to billeder

Har du svært ved at beslutte dig for hvilket billede der er dit yndlingsbillede? Multirammen er altid en god løsning, hvis du ønsker at indramme flere billeder på samme tid.

Multirammen Bavarian Heart er velegnet til to billeder og spreder rustik magi. De to portrætrammer, der hænger under hinanden på en rustik snor, har en bred flad profil af træ. Listeoverfladen er let udvasket og imponerer med det smukke samspil mellem de reflekterende træstråler og de mørkere årringe. Multirammen er også dekoreret med et hjerte som er fastgjort til en rustik snor. Billederne fremhæves med et omkransende stofbånd, som du kan bestille i enten rød-hvid eller blå-hvid farve

  • Profil: Rustikal flad profil
  • Farve: Mørkt naturtræ med blå-hvidt eller rød-hvidt stofbånd
  • Materiale: Træ
  • Billedformat: Til to billeder i størrelse 10 x 15 cm
  • Glas: Klart glas
  • Bagplade: MDF
  • Emballage: Indpakket i beskyttende karton

Inspiration - Billedrammer fra Walther Design

Oplev Walther Designs farverige billedrammeverden. Sortimentet inkluderer forskellige billedrammetyper, såsom let håndterlige skifterammer, gallerirammer med passepartouter med flere udskæringer og dekorative rammer i hjerte- og dyreformer. Foruden gedigne rammematerialer af kunststof, aluminium og træ, fås også specielle rammemodeller lavet af grov spånplade, modeller med rhinestone-dekorationer, praktiske støttefødder og meget mere. Takket være deres store variation i et lavt prisleje har producenten Walther Design den perfekte kreative løsning til ethvert behov.

Yderligere egenskaber
antal billeder:2
vægt:0,70 Kg
rammetype:Gallerirammer
produktlinje:Country Style
Online-shoppen for billedrammer, fotorammer, passepartouts Vi sender billedrammerne fra Tyskland til Danmark.